וופל אגוזים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לעזור ליייי? אני מתחרפנת כבר!
זה כבר צינון שלישי שלי הקיץ, תודות למזגנים.

זה כבר צינון שלישי שלי הקיץ, תודות למזגנים.
לא צריך מרשם רופא בשביל זה?את לוקחת ויטמינים?
תיקחי ויטמין C של 1000 מ"ג
כשתרגישי יותר הקלה תרדי במינון ל500
לא צריךלא צריך מרשם רופא בשביל זה?
יש משהו שיכול לעזור ליייי? אני מתחרפנת כבר!
זה כבר צינון שלישי שלי הקיץ, תודות למזגנים.![]()
תודה על הפירוט!!או שתוריד את עוצמת הקור של המזגנים, ואם זה לא תלוי בכם את תביאו משהו מחמם (אין מה לעשות).
או שפשוט תתנו לרעלים לצאת מהגוף, בשום פנים ואופן לא לקחת טיפות וכדו' שיכניסו את הנזלת פנימה, זה יכול לגרום לדלקת ריאות ודברים חמורים אחרים, שהסבל מהם הוא ברבה יותר קשה.
מדוע יש לנו נזלת בחורף וכשקר לנו?
מה שאנו חולים יותר בחורף מאשר בקיץ, זה משום שבקיץ חם יותר והאדם פעיל ומזיע יותר, ואפילו גם אם רק נעים לנו, הנקבוביות של העור שלנו הן פתוחות והרעלים נפלטים באין מפריע.
ואילו בחורף או כשאנו כמפעילים מזגן וקר לנו, הגוף מתאמץ לשמור על חומו, ולכן הוא סוגר את הנקבוביות, ברגע שהנקבוביות שבעור נסגרות אין פליטת רעלים דרך העור, והפסולת שאמורה להתנדף החוצה לא מצליחה לצאת.
כאשר הרעלים מצטברים בגוף ולא יוצאים, הגוף חייב לצאת למסע ניקוי הרעלים, ניקוי זה נעשה בעיקר דרך דרכי הנשימה (הריאות), על ידי הפרשת נזלת וליחות, אין זה חולי אלא דרך ניקוי של הגוף.
ולכן בקיץ יש להפעיל את המזגנים באופן שיהיה נעים בחדר, משום שקור קיצוני יסגור את נקבוביות העור, מה שיגרום שהרעלים יצטרכו לצאת דרך דרכי הנשימה.
בשמחה!תודה על הפירוט!!
חחחחבשמחה!
ולא לאכול הרבה וופלים, כדי שלא יהיה לגוף הרבה רעלים לפלוט (אפשר וופל תוצרת בית).
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים