זה נשמע חזק, יש איזה מדריך יותר מפורט לענין הזה?נכתב ע"י trew;721910:חלק מהקסם קורה כשחלק מהאובייקטים מכריחים חלק מהאובייקטים האחרים להיות באנימציה
יש פה הרבה עבודת נמלים מסכים לגמרי
תראי פה משהו
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=93838
נכתב ע"י trew;721910:חלק מהקסם קורה כשחלק מהאובייקטים מכריחים חלק מהאובייקטים האחרים להיות באנימציה
יש פה הרבה עבודת נמלים מסכים לגמרי
תראי פה משהו
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=93838
אז זה אומר שאנשים כמוני שלא עובדים בצוות, ומתבקשים להגיש עבודות מהיום למחר (כמעט) יכולים רק לקנא...נכתב ע"י ip6;721931:אין שום קסם באנימציה זה פשוט זמן וצוות של אנשים שעושים את זה טוב, מה שאמר לנו המורה לאנימציה זה שבאנימציה בינונית אדם אחד עובד על 10 שניות ליום ובאנימציה מקצועית כמו בסרטים מדובר בשניה ליום לאדם אחד, לכן הסרטים הגדולים לוקח כמה שנים לעבוד עליהם, גם האנימציה הנוכחית מדובר בטח בעבודה של כמה חודשים אם לא שנה.
אומנם מדובר על הרבה עבודה.נכתב ע"י שרי רוטמן;721906:משהו יודע איך עושים אנימציה כזו שהתנועות נראות טבעי?
זה פשוט עבודת נמלים, לחשוב על כל פיפס ופריים, או שיש איזה קסם?
אז זה אומר שאנשים כמוני שלא עובדים בצוות, ומתבקשים להגיש עבודות מהיום למחר (כמעט) יכולים רק לקנא...
אני מאוד דוגלת בעבודת צוות, אבל אני עדיין צריכה לקחת בחשבון שבשביל להגיע לרמה באנימציה, זה כמו שip כתב: 10 שניות ליום,נכתב ע"י trew;721961:אין שיטות אחרות (אלא אם כן יש לך אנימציה ברקע ואת מעתיקה את המהירות והפעולות)
את בהחלט יכולה לעבוד בצוות אם יש לך עבודות מהיום למחר, רק תצייצי בפורג ויהיו כאלה שישמחו מאוד לעזור לך לא משנה אם החלוקה תהיה מידול/אנימציה או טקסטור/מידול או כל דבר אחר שיפנה את החבר צוות הנוסף לעבוד על משהו אחר שאת כרגע לא עובדת עליו (כמו שהולך כיום בסטודיואים)
בסך הכללי שילוב כוחות זה דבר שמועיל לכולם (את תוכלי לקבל עבודות גדולות וזה שאיתו/ה שתהיי בקשרי מסחר יוכל גם לפנות אליך כשיש לו עומס)
כל מה שנאמר כאן נכון, אך אחרי שראיתי מדריכים שמראים את העבודה (כפי שהסברתי) העבודה הרבה יותר קלילה, ומהנה, אמנם זה עבודה ואמנם זה לא מהיום למחר, אך אין מקום לחלישות הדעת - שיהיה בהצלחה.נכתב ע"י שרי רוטמן;721969:אני מאוד דוגלת בעבודת צוות, אבל אני עדיין צריכה לקחת בחשבון שבשביל להגיע לרמה באנימציה, זה כמו שip כתב: 10 שניות ליום,
כשאני רואה את האנימציות האלה זה פשוט גורם לי לחלישות הדעת...אולי עוד יגיע יום...
נכתב ע"י MK585;722208:נהנתי מאוד זה פשוט מצחיק עם מקצועיות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים