נכתב ע"י נ פלוס;1242228:לא אני כתבתי את זה
מישהו כתב בשמי![]()
נכתב ע"י נ פלוס;1242520:לדעתי כל מי שמפיק כיום תקליטור יודע בבירור שברגע הראשון זה מופץ באינטרנט, וע"ד זה הוא מוציא את התקליטור...
-------
לא נכתב ע"י נ פלוס
מי שמפיק היום תקליטור לא מפיק תקליטור...נכתב ע"י נ פלוס;1242520:לדעתי כל מי שמפיק כיום תקליטור יודע בבירור שברגע הראשון זה מופץ באינטרנט, וע"ד זה הוא מוציא את התקליטור...
-------
לא נכתב ע"י נ פלוס
נכתב ע"י קקטוס;1242521:נמאס גם מהטיעון האווילי הזה..הוא לא מחזיק מים.
בזמננו גנבים היו מתביישים לפחותנכתב ע"י נ פלוס;1242529:בכל אופן קבלתי כבר את הדיסק
תודה
נכתב ע"י קקטוס;1242923:בזמננו גנבים היו מתביישים לפחות
נכתב ע"י משיקו;1242994:ידוע שיש מחלוקת הפוסקים בעניין זה, כל אחד ינהג כפי דעת רבותיו... לא חושב שראוי לקרוא מעל בימת הפורום לניק 'גנב'...
א. הניק הצהיר שלא הוא זה שכתב את ההודעה, לפיכך אני לא קורא לניק "גנב".נכתב ע"י משיקו;1242994:ידוע שיש מחלוקת הפוסקים בעניין זה, כל אחד ינהג כפי דעת רבותיו... לא חושב שראוי לקרוא מעל בימת הפורום לניק 'גנב'...
אמר מישהו אי פעםאני לא בעד שימוש לא חוקי בפונטים זה לא חוקי לא מוסרי ולא יהודי (ואולי גם לא הלכתי...)
ברומנית זה נשמע יותר טובנכתב ע"י נ פלוס;1242933:יא א גאנעב נישט א גאנעב, די דיסק איז א פיינע דיסק.
נכתב ע"י קקטוס;1243083:א. הניק הצהיר שלא הוא זה שכתב את ההודעה, לפיכך אני לא קורא לניק "גנב".
ב. הרב שלי מתיר לקרוא "גנב".
ג. כשמישהו התלונן שמאן דהוא לקח לו קובץ פתוח, והשתמש בו בלי רשותו (בטענה שהוא שילם על כך וזה מגיע לו), לא ראיתי שנמנעו לקרוא ללוקח הנ"ל "גנב".
ד. מה ההבדל בין פונטים לשירים?
אמר מישהו אי פעם
ולא ניתן לקרוא למישהו גנב אם הוא לא ודאי גנב על פי ההלכה...אני לא בעד שימוש לא חוקי בפונטים זה לא חוקי לא מוסרי ולא יהודי (ואולי גם לא הלכתי...)
שערי היתרים לא ננעלונכתב ע"י משיקו;1243175:זיכרון מעולה!
ב. לא נראה לי ששאלת אותו, וקשה לי להאמין שהוא יתיר...
ד. אכן אמרתי ולא ניתן לקרוא למישהו גנב אם הוא לא ודאי גנב על פי ההלכה...
חוץ מזה שההבדל בין פונטים ושירים ברור, בפונטים אני מרוויח מהשימוש, אני בעצם סוחר בפונט שמישהו אחר יצר, בשירים זה לא כך, ואכן גם הרבנים המתירים צריבות זה לא על מנת למכור ולעשות רווחים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים