- הוסף לסימניות
לא באתי לקנטר, רק שלפעמים קורה (לכולנו) שלא שמים לב. או שבאמת יש כאן סיבה מסוימת מאחורי הטיעון שלה, שהופכת את דבריי ללא רלוונטיים. נמתין לקרוא את תגובת הכותבת.גם אני תוהה...
אייש,
נתפס בלשונו...
נערך לאחרונה ב:
לא באתי לקנטר, רק שלפעמים קורה (לכולנו) שלא שמים לב. או שבאמת יש כאן סיבה מסוימת מאחורי הטיעון שלה, שהופכת את דבריי ללא רלוונטיים. נמתין לקרוא את תגובת הכותבת.גם אני תוהה...
אייש,
נתפס בלשונו...
אכן קיבלתי תשובה שמבארת את דעתך.עד לא מזמן אכן נקראתי בשמי האמיתי. משום מה השתכנעתי כאן שזו טעות ושיניתי.
מרגישה ששמר עלי יותר שמי האמיתי.
מבינה מאד את הרצון לשם בדוי אבל לא מסכימה שזו האידיליה.
האידיליה היא לעמוד מאחורי דעותיך ומעשיך ולא להתנהג בצורה שמביישת אותך.
ב.א. קבלת תשובה?
שימו לב צופים נכבדים!השם @תפוח-אגס או @אחשדרפן
דובר שם על שמות אמיתיים רגילים ופשוטים, כמו: מחויאל שוורצברגענדערוביץ', או זוניע גינדערשנוזלחולונובסקי. לא על שמות בדויים, משונים ומסובכים.שמות תפוסים
אז אולי @פ חובבדובר שם על שמות אמיתיים רגילים ופשוטים, כמו: מחויאל שוורצברגענדערוביץ', או זוניע גינדערשנוזלחולונובסקי. לא על שמות בדויים, משונים ומסובכים.
(הקרדיט לשמות המשפחה הנ"ל נתון לפ. חובב - אם אני זוכר נכון).
www.prog.co.il
עיין כאן.התשובה לשאלה בכותרת בלינק הבא:
![]()
הטיפ היומי, ובו ניקים אנונימיים יקבלו התייחסות מניק לא אנונימי...
בס"ד דמיינתי את הפרצוף שלו מתעגל בהפתעת ענק: להזדהות? שאני, אזדהה? למה??? ניסיתי להסביר לו, כתבתי לו שוב ושוב. הוא לא הבין. התחמק. להזדהות? לאאאא. שוב, ושוב, ושוב. לבסוף, הודעתי לו: אדון כלכולתא, ברשותך, אינני מגיב לך יותר, עד שתבחר להזדהות באופן מלא. הוא ניסה להתחכם, כתב לי: שמי משה לוי...www.prog.co.il
תודה. כמובן @נתן גלנט כתב את הדברים שחשבתי בצורה מושלמת.התשובה לשאלה בכותרת בלינק הבא:
![]()
הטיפ היומי, ובו ניקים אנונימיים יקבלו התייחסות מניק לא אנונימי...
בס"ד דמיינתי את הפרצוף שלו מתעגל בהפתעת ענק: להזדהות? שאני, אזדהה? למה??? ניסיתי להסביר לו, כתבתי לו שוב ושוב. הוא לא הבין. התחמק. להזדהות? לאאאא. שוב, ושוב, ושוב. לבסוף, הודעתי לו: אדון כלכולתא, ברשותך, אינני מגיב לך יותר, עד שתבחר להזדהות באופן מלא. הוא ניסה להתחכם, כתב לי: שמי משה לוי...www.prog.co.il
אבל הוא חזר בו...תודה. כמובן @נתן גלנט כתב את הדברים שחשבתי בצורה מושלמת.
מזכיר קצת....אגב, אני רואה יופי רב באנונימיות שבניקים.
זו מין פנטזיה כזו, של מציאות אוטופית. בו אין קיטלוגים, ואין דעות קדומות.
וכל אחד, אחראי לרושם שהוא יצר, לבד. בעשר אצבעותיו על המקלדת.
זה עולם בו כל אדם מסתובב עם קרטון סביבו, ועד שבאמת תדבר איתו, לא תדע, מה הוא ומי הוא.
לא את ההיסטוריה השמפחתית שלו ואת החטא שסבא רבה שלו חטא עוד בפולין, וגם לא שהוא צאצא ישיר לדוד המלך.
האם הוא בעל משרה "חשובה", או מובטל.
אין לי מושג עם @פיצוחים היא נמוכה, גבוהה, רזה, שמנה, ספרדייה, אשכנזייה או חסידית. עצניקית או לא.
שמלאנית או ימנית. משפחה מוכרת, או משפחה עם אות קין.
עשירים או עניים, בני ברקית או ירושלמית. מהצפון או מהדרום.
כל מה שיודעים עליה, זה מי היא.
כמה פשוט, רק היא. בלי חיצוניות בלבד.
וזה מדהים בעיני.
אני יודעת איך היא מגיבה כשמכעיסים אותה,
האם היא חכמה או טיפשה, לטעמי או שלא.
עניינית או רגשית, צינית או מכבדת.
קשה או רכה.
בוטה או עדינה.
מתוחכמת או פשוטה.
מביעה דעה על כל נושא ועניין או שלא.
קשוחה או סלחנית.
דוקרת או נעימה.
רואה שני צדדים, או רק את עצמה.
נותנת מקום לרעיונות אחרים. או שלא.
מרובעת או אנטי ממסדית.
האם אני הייתי רוצה להכיר אותה יותר, או לברוח ממנה ברחוב, וזה לא תלוי שם המשפחה שלה, המשרה שלה, מצבה המשפחתי או הכלכלי.
היא והנפש.
ולדעתי זה מיוחד.
וואו,אגב, אני רואה יופי רב באנונימיות שבניקים.
זו מין פנטזיה כזו, של מציאות אוטופית. בו אין קיטלוגים, ואין דעות קדומות.
וכל אחד, אחראי לרושם שהוא יצר, לבד. בעשר אצבעותיו על המקלדת.
זה עולם בו כל אדם מסתובב עם קרטון סביבו, ועד שבאמת תדבר איתו, לא תדע, מה הוא ומי הוא.
לא את ההיסטוריה המשפחתית שלו ואת החטא שסבא רבה שלו חטא עוד בפולין, וגם לא שהוא צאצא ישיר לדוד המלך.
האם הוא בעל משרה "חשובה", או מובטל.
אין לי מושג עם @פיצוחים היא נמוכה, גבוהה, רזה, שמנה, ספרדייה, אשכנזייה או חסידית. עצניקית או לא.
כל מה שיודעים עליה, זה מי היא.
כמה פשוט, רק היא. בלי חיצוניות בלבד.
וזה מדהים בעיני.
אני יודעת איך היא מגיבה כשמכעיסים אותה,
האם היא חכמה או טיפשה, לטעמי או שלא.
עניינית או רגשית, צינית או מכבדת.
קשה או רכה.
בוטה או עדינה.
מתוחכמת או פשוטה.
מביעה דעה על כל נושא ועניין או שלא.
קשוחה או סלחנית.
דוקרת או נעימה.
רואה שני צדדים, או רק את עצמה.
נותנת מקום לרעיונות אחרים. או שלא.
מרובעת או אנטי ממסדית.
האם אני הייתי רוצה להכיר אותה יותר, או לברוח ממנה ברחוב, וזה לא תלוי שם המשפחה שלה, המשרה שלה, מצבה המשפחתי או הכלכלי.
היא והנפש.
ולדעתי זה מיוחד.
אוהו אפשר לדעת את כל הנ"ל.אין לי מושג עם @פיצוחים היא נמוכה, גבוהה, רזה, שמנה, ספרדייה, אשכנזייה או חסידית. עצניקית או לא.
מבחירה שלה.אוהו אפשר לדעת את כל הנ"ל.
אוהו אפשר לדעת את כל הנ"ל.
אני בטוח שיש כאן בפורום אנשים שיש להם מאגרי מידע על כל ניק ונקניק שמבקר בפורום.....מבחירה שלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים