ישראל פרדס
צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
- הוסף לסימניות
ההרגל הזה נשמע כאילו מישהו ביקש תארגני לי בבקשה תלמידות לקורס זיבראש.
ההרגל הזה נשמע כאילו:לא מצאתי קורס מתאים, ארגנתי ומי רוצה גם משהו טוב? בחינת:"אל תמנע טוב מבעליו" (משלי)נכתב ע"י ip6;642879:ההרגל הזה נשמע כאילו מישהו ביקש תארגני לי בבקשה תלמידות לקורס זיבראש.
מי מלמד?נכתב ע"י גינגית;642860:אז כהרגלי בקודש, איפה שאין קורס יצרתי אחד ומי שרוצה מוזמן.
מדובר בזיבראש בתוכנית מיוחדת עם המון תוספות, וגם בתוספת פוטושופ ותלת מימד מתקדם, ועוד איזה תוספת ששכחתי כרגע מהי. כנראה בסביבות ה- 27 מפגשים.
![]()
נכתב ע"י נוי;642886:ההרגל הזה נשמע כאילו:לא מצאתי קורס מתאים, ארגנתי ומי רוצה גם משהו טוב? בחינת:"אל תמנע טוב מבעליו" (משלי)
חבל לראות בדבר טוב משהו שלילי.
חזקה על גינגית שהיא מידי נשמה טובה מכדי להיות מתוחכמת ומתוחמנת כמו שנצטייר לך.נכתב ע"י ip6;642909:המבחן הוא אם היא עצמה הולכת ללמוד בקורס הזה, אם היא לא מתכוונת ללמוד בקורס מדובר בפרסום לקורס ולא בהרגל קדוש.
נכתב ע"י ip6;642909:המבחן הוא אם היא עצמה הולכת ללמוד בקורס הזה, אם היא לא מתכוונת ללמוד בקורס מדובר בפרסום לקורס ולא בהרגל קדוש.
נכתב ע"י גינגית;638987:כמובן בירושלים.
אני מתלבטת בין מאיה, לזיבראש.
מה הכי כדאי ואיפה הכי כדאי ללמוד את זה?
נכתב ע"י שער;643481:מצטרפת לשאלה ומוסיפה, האם בזיבראש ניתן ליצור טקסט תלת מימד כמו שראיתי שמיה נותן?
והאם ניתן ליצור מרקם שקוף כמו חלון זכוכית וכ'ו (השאלה הזאת באה בעקבות חיפוש שעשיתי על עבודות בזיבראש ומה שראיתי בעיקר זה דמויות) הרושם שלי הוא, שזה רק לפיסול דמויות האם זה נכון?!
נכתב ע"י שער;643481:מצטרפת לשאלה ומוסיפה, האם בזיבראש ניתן ליצור טקסט תלת מימד כמו שראיתי שמיה נותן?
והאם ניתן ליצור מרקם שקוף כמו חלון זכוכית וכ'ו (השאלה הזאת באה בעקבות חיפוש שעשיתי על עבודות בזיבראש ומה שראיתי בעיקר זה דמויות) הרושם שלי הוא, שזה רק לפיסול דמויות האם זה נכון?!
אז אם אני רוצה ללמוד בשביל הדברים שציינתי למעלה אני צריכה ללמוד מיה או 3D max או זיבראש, או שיש תוכנות אחרות טובות? כמובן בהתחשב בזה שאני בעיקר מתעסקת בעיצוב ולא צריכה תוכנה מסובכת מידי בשביל הדברים האלה.נכתב ע"י פופקו;643491:נכון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים