איור וציור
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני מחפש לוח גראפי שלא עולה 10000 שח כמו הוואקום
מישהו כאן מבין בזה?
יכול לייעץ לי?
תודה
מישהו כאן מבין בזה?
יכול לייעץ לי?
תודה
טיפה. אבל כדאי שתעבור קודם על האשכול ההואאתה מבין בזה?
יש אינטוס פרו שהוא גם מאוד טוב והוא בערך 130010000 שח כמו הוואקום
יש אינטוס פרו שהוא גם מאוד טוב והוא בערך 1300
ויש גם יותר פשוטים אבל הם לא שווים את זה תלוי למה השימוש ואם רוצים להתמקצע...
אני מחפש מסך גדול שאפשר לצייר עליו ישירות
לא הקישקוש השחור הזה שמיועד לטבלאות וחתימות בסופר....
משהו בסגנון של הסינטיק שלוואקום
אבל לא ב 10000 שח
אני קניתי דרך חנוך xp-pen 16 artist pro וחוץ מהשרות המעולה,
הלוח נוח מאד ולדעתי נותן תמורה מלאה למחיר שלו.
אין לי מושג לגבי השוואה עם הסינטיק, אבל בשביל מעבר ישיר מדף ועפרון
ללוח, הנחיתה שלי היתה די רכה אך (כמובן) מצריכה תרגול.
ב"קשקוש השחור הזה" משתמשים מלא ציירים ומהטוביםלא הקישקוש השחור הזה שמיועד לטבלאות וחתימות בסופר....
יש את ה X-PEN שהוא מצויין
אתה יכול לשאול פרטים את חנוך בינר
ב"קשקוש השחור הזה" משתמשים מלא ציירים ומהטובים
ולא רק כדי לחתום על היצירות שלהם ...
יש אינטוס פרו שהוא גם מאוד טוב והוא בערך 1300
ויש גם יותר פשוטים אבל הם לא שווים את זה תלוי למה השימוש ואם רוצים להתמקצע...
אני מדבר על ציירים שניסו את הסינטיק ודומיהם ובכל זאת מעדיפים לוח גרפיוזאת בדיוק הבעיה, שציירים ואומנים שהם באמת טובים תקועים עם הקשקוש השחור הזה רק בגלל שסיפרו להם שרק לוואקום יש מסכים שאפשר לצייר עליהם ושזה מתחיל מ 11000 שח........
אני קניתי XP-PEN לוח מסך מצויין וממש לא מעדיפה את האטום. היה לי לפני כן את האטום ואין מה להשוותאני מדבר על ציירים שניסו את הסינטיק ודומיהם ובכל זאת מעדיפים לוח גרפי
ולא אין להם בעיה של כסף בכלל .... (שלא כמוני)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים