- הוסף לסימניות
הבן שלי כבר מבין מאוד ומצפה למעמד ורציתי לתת יותר מסתם ציטוס או בסלי או סוכריה
אבל בלי לאפות....
אבל בלי לאפות....
נכתב ע"י הני כגנס;1811930:לטעמן יש כמה ממתקים פחות שגרתיים באריזות חסכוניות - תססן בצורת פירות וכו'
נכתב ע"י nc;1811932:כל פעם אני המומה שאנשים שפויים קונים את הרעל הזה, ועוד מחלקים אותו בגן.
נכתב ע"י רותי קפלר;1811946:למה את חושבת שוופל מצופה, שמורכב נטו מפחמימות ריקות, קמח לבן, סוכר וצמקאו, טוב יותר מאבקת מלח לימון עם קצת סוכר?
ולפותחת האשכול: אנא.
לא יודעת אם הבן שלך בגן של הבת שלי, אבל בבקשה - אל תעלי את הרמה.
אמא אחת מתחילה לשלוח עוגות מקושטות, השניה מכינה קאפקייקס לכולם, השלישית מפגיזה עם עוגיות מצופות בבצק סוכר - ואחר כך הילדים בעצמם כבר דורשים שאמא תכין להם כמו שהאמהות של כל החברים הכינו.
(טרופית זה הגיוני, ושאר דברים שקונים במכולת ולא עולים יותר משקל-שקל וחצי. כל מה שמעבר לזה, מיותר לדעתי).
נכתב ע"י nc;1811972:קראת את הרכיבים של התססן?
אם הוא היה רק מלח לימון עם סוכר הייתי חותמת עליו. אפילו יותר בריא מטרופית
אני בכלל בעד הפתעות של הכל בשקל. כל הממתקיאדה הזו לגמרי מיותרת בעיני.
מודעות לאכילה בריאה בגיל הרך אומצה כבר בגני הילדים רבים מקרב כל המגזרים פרט לאלו של הציבור החרדי. חבל.
נכתב ע"י רותי קפלר;1812000:ואני הראשונה שמצווחת בכל אסיפת הורים נגד הממתקים המיותרים ונגד ההרגל הנלוז ש'לכבוד שבת בראשית/מסיבת סיום חומש כל ילדה מביאה ממתק', ואז הילדות חוזרות עם שקית הקפאה (!) עמוסה בזבל תעשייתי מתוק וגועלי.
ב"ה השנה לפחות בגן חובה של הבת שלי, נחסכת מאיתנו ההתמודדות הזו. הגננת המדהימה מחנכת את הילדות לבריאות - לא פחות מליראת שמים. היא מראה להן כל יום את הסנדביץ שלה עצמה, מקמח מלא עם ירקות, ונהייתה שם תחרות - מי מביאה סנדביצים יותר בריאים... לא האמנתי כשהגברת בת החמש אמרה לי: 'צפורה אומרת שצריך לאכול בריא. תשימו לי גבינה או קוטג' בלחם'.
נכתב ע"י רותי קפלר;1812000:ואני הראשונה שמצווחת בכל אסיפת הורים נגד הממתקים המיותרים ונגד ההרגל הנלוז ש'לכבוד שבת בראשית/מסיבת סיום חומש כל ילדה מביאה ממתק', ואז הילדות חוזרות עם שקית הקפאה (!) עמוסה בזבל תעשייתי מתוק וגועלי.
ב"ה השנה לפחות בגן חובה של הבת שלי, נחסכת מאיתנו ההתמודדות הזו. הגננת המדהימה מחנכת את הילדות לבריאות - לא פחות מליראת שמים. היא מראה להן כל יום את הסנדביץ שלה עצמה, מקמח מלא עם ירקות, ונהייתה שם תחרות - מי מביאה סנדביצים יותר בריאים... לא האמנתי כשהגברת בת החמש אמרה לי: 'צפורה אומרת שצריך לאכול בריא. תשימו לי גבינה או קוטג' בלחם'.
נכתב ע"י מימי זו;1812031:תציעי לגננת להעביר תוכנית לקידום בריאות אצל עמיתותיה ברחבי הארץ. אני אמליץ עליה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים