חסום לי![]()
האם אתם אנשים רגישים – שאלון
האם אתם אנשים רגישים מאוד? שאלון עצמי מתוך הספר "אדם רגיש מאוד" מאת ד"ר איליין ארון 1. נראה שאני מודע לדקויות בסביבה שלי 2. מצבי הרוח של אחרים משפיעים עליי 3. אני נוטה להיות רגיש מאו…anashimregishim.com
בגלל זהלמה קשה?
(וכנראה לעוד כמה שנסתרים מעייני החוקרים בינתיים).
בהמשך יעלה לקול הלשון ולפלטפורמות נוספותיש את זה בעוד מקומות חוץ מיוטיוב?
בהודעה פרטיתאיך אפשר לפנות אלייך בפרטי?
אפשר גם במייל אם נח לך יותרבהודעה פרטית
עדיף שיהיה מנחה שהוא גם רגיש מאוד אבל אני יכול לספר שהלכתי לטיפול רגשי אצל מטפל מומחה בזה והוא גם איבחן אותי שאני רגיש מאוד ומאוד עזר לי וכל זה אפילו שהוא לא רגיש מאוד! אבל הוא באמת עם רגישות כי אדם שהוא ממש לא רגיש באמת לא יצליח להביןרציתי לשאול בתור רגישה מאד
האם תעזור קבוצת תמיכה?
ואם כן:
האם המנחה צריכה להיות ג"כ רגישה מאד?
או שמספיק מטפלת רגשית עם הכרות עם התחום?
אני מנהלת קבוצה כזאת במייל לנשים אבל היא אינה קבוצה טיפולית אלא של שיתוף בהתמודדויות היומיומיות שלנו, העלאת שירים ופתגמים של רגישים ועודרציתי לשאול בתור רגישה מאד
האם תעזור קבוצת תמיכה?
ואם כן:
האם המנחה צריכה להיות ג"כ רגישה מאד?
או שמספיק מטפלת רגשית עם הכרות עם התחום?
אין לי אפשרות בפרטי. (צריך בשביל זה פרמיום, לא?)אפשר גם במייל אם נח לך יותר
פודקאסט על אנשים רגישים מאוד
שערכתי עם ר' צבי פפר
כאן
היי שרה,המייל שלי: saraasher4#gmail.co
@ במקום ה#
לא נכוןשלום רב אנשים רגישים הם אנשים שהגנו עליהם מפגיעות כל הזמן ומעצימים להם כל הזמן את תחושת הפגיעות הכלי שהכי עוזר לזה זה ויסות ריגשי זה חשיפה לרגש הבנה של איזה רגש אני נמנע ולמידה של עולם הרגשות כל הימנעות מעוררת חרדה וחרדה בהגדרה זה לאו דוקא טכנית כמו ממקומות אלא גם מהימנעות מסיטואציות ריגשיות ולכן צריך לדעת לקבל את הרגשות ולהפוך את הקטסטרופה לנורמה ואפשר לעשות את זה מה שבטוח שזה ודאי טעות להמשיך להגדיר אותם כאנשים רגישים כי הם לא יצאו מהמעגל אלא דוקא לחשוף אותם מעט מעט לרגשות אם נגדיר את זה בכמה מילים יש אנשים רגשנים שיש בהם רגש שהם שלמים איתו ויש אנשים רגישים שאצלם רגש זה כמו אלרגיה שהם רגישים אליו וזה השינוי שהם צריכים לעבור [ הטיפול בזה הוא בסי בי טי ואקט קבלת הרגשות וויסות ריגשי ] בהצלחה וברוגע לכולנו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים