רגשות מעורבים
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אני למדתי סטטיסטיקה ברמה מאד גבוהה
הם מישהו יודע איפה אפשר ללמד סטטיסטיקה???
תודה
תודה
את מתכוונת ללמד לתואר ראשון?אני למדתי סטטיסטיקה ברמה מאד גבוהה
תודה![]()
כן, למשל!!את מתכוונת ללמד לתואר ראשון?
מה ההשכלה שלך בתחום?אני למדתי סטטיסטיקה ברמה מאד גבוהה
תודה![]()
הכל!!מה ההשכלה שלך בתחום?
?איפה אפשר?
הכל!!
את/ה יודע/ת מזה סטטיסטיקה???
מה זאת אומרת: הכל?
מה למדת? תואר ראשון/שני/שלישי
ובאיזה תחום?
יודעת היטב!!את/ה יודע/ת מזה סטטיסטיקה??
עברתי מבחן של מהט על זה לצורך מדעי המחחשב
ואני מאדדד אוהבת את התחום
מדוייק!כדי ללמד צריך להיות שני תארים מעל, ולפעמים כשאין ברירה מסכימים לתואר אחד מעל.
תלמידי תואר ראשון...כדי ללמד תלמידי מחקר צריך להיות דוקטור.
לפחות באונ' העברית תלמידי מחקר לומדים מד"ר. פרופסור זה לא תואר מעל ד"ר אלא ביטוי לקביעות.תלמידי תואר ראשון...
תלמידי מחקר ילמדו מפרופסור...
העדיפות כמובן ללמוד מפרופסור, אך מחוסר היצע לפעמים 'מסתפקים' בד"ר בלבדלפחות באונ' העברית תלמידי מחקר לומדים מד"ר. פרופסור זה לא תואר מעל ד"ר אלא ביטוי לקביעות.
לא נכוןפרופסור זה לא תואר מעל ד"ר אלא ביטוי לקביעות.
לפי פרסומים...פרופסורה הוא תואר המעונק לד"ר שהרחיב את עבודתו ועוסק במחקר ופיתוח של תחום ההתמחות שלו
אין קריטריון אחיד. זה לא כמו תואר ראשון שני וד"ר שהמסלול מתקדם וברור מה הקרטריונים המקצועיים לכל דרגה. זה תלוי בפרסום, בהתקדמות פנימית, בקבלת קביעות כמרצה, ובהרבה פוליטיקה. כך שזה לא מצביע על *מומחיות* אלא על מיקום במערך הסגל אקדמי.לא נכון
לפי פרסומים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים