אין טיפול לא קונבציונלי
יש לי בת אפילפטית וכמעט הרגנו אותה כשניסינו טיפול הומאופטי
במח לא מתעסקים
עדיף לתת תרופה למרות כל התופעות לוואי והרבה פעמים אם מאוזנים יותר משנתיים ללא שום ארועים חריגים ניתן בעז"ה להגמל מהתרופה
אם האמא מעונינת יש קו וואטצפ חרדי לאמהות לילדים עם אפילפסיה
ניתן להצטרף בכתובת הזו<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לא המלצתי על שלשת הממדים, אני יודעת שיש בשלשת הממדים הזהרות חמורות בנוגע לאפילפסיה, בגלל שהיא כתבה שהיא מבררת על זה אז הזהרתי אותה שבמקרה הזה צריך זהירות יתרה.מה פתאום בשום אופן
אצלנו אחרי שהילדה היתה ללא תרופות4 שנים
בגלל טיפול אחד של שלושת המימדים הכל חזר
ודיברתי עם מאסטריות בתחום שלמדו הרבה יותר מ3 שנים והן אמרו לי עם אפילפסיה לא מתעסקים
כ
, מגנזיום, כורכום, זנגביל,msm, אומגה שלש, ויטמין E,קנאביס.
מנסיון שלי ואחרים, מה שמאוד חשוב תזונה מאוד בריאה, ולוודאות שמתרוקן כל יום.
סוף ציטוט.ציטוט : יש לי בן עם אפילפסיה שבהתחלה התרופות עזרו, ובמשך הזמן הם רק החמירו את הפירכוסים חוץ משאר תופעות לוואי מחרידות, היום אחרי שטיפלנו בו עם ויטמינים ודיאטה וקנאביס, הוא הפסיק לגמרי לפרכס כמעט שנה אחרי שהוא היה פעם מפרכס כל יום.
שורה תחתונה מה שאני אומר שלפני שקופצים לתרופות לנסות לכמה חודשים בדרך טבעית, דברים שהוכחו במחקרים שיכולים לעזור לאפילפסיה הם, מגנזיום, כורכום, זנגביל,msm, אומגה שלש, ויטמין E,קנאביס.
מנסיון שלי ואחרים, מה שמאוד חשוב תזונה מאוד בריאה, ולוודאות שמתרוקן כל יום.
שומו שמים, לא יאומן כי יסופר, משרד התחלואה שבראשו עומד יהודי עם לבוש חסידי וזקן כופה ילדים לקחת כימיקלים רעילים ממכרים במקום לנסות תרופה טבעית נפלא שהקב"ה ברא בלי כמעט תופעות לוואייש לכם ידע איך משיגים את הקנאביס באופן פרטי כהומאופטיה??
פרו' בן זאב לא מוכנה לתת אותו לפני שמנסים לפחות 4 תרופות (עם תופעות לוואי), ורק כי זו הפרוצדורה של משרד הבריאות! (למרות שהיא עצמה טוענת שזה הכי טוב למקרה שעליו אני מדברת)
שומו שמים, לא יאומן כי יסופר, משרד התחלואה שבראשו עומד יהודי עם לבוש חסידי וזקן כופה ילדים לקחת כימיקלים רעילים ממכרים במקום לנסות תרופה טבעית נפלא שהקב"ה ברא בלי כמעט תופעות לוואייש לכם ידע איך משיגים את הקנאביס באופן פרטי כהומאופטיה??
פרו' בן זאב לא מוכנה לתת אותו לפני שמנסים לפחות 4 תרופות (עם תופעות לוואי), ורק כי זו הפרוצדורה של משרד הבריאות! (למרות שהיא עצמה טוענת שזה הכי טוב למקרה שעליו אני מדברת)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים