- הוסף לסימניות
למה הקרן השתלמות שלי לא גומרת להפסיד כסף ???
משהו תקין שם ?אמורה לעבור קופה אחרת ?
כל הכסף שהוכנס לשם השנה ה ת נ ד ף !!!!
בהשקעות בדרך כלל זה עולה ולפעמים יורדלמה הקרן השתלמות שלי לא גומרת להפסיד כסף ???
לעבור לחברה אחרת באותו מסלול אין בעיהבהנחה שרוצה לעבור לקופה אחרת
האם שווה לחכות לרווח מסוים
יש מניעה מסוימת מלעבור חברה עכשיו,?
תכלס אין בעיה לעבור, כי ברגע שתתחיל עליה בשוק, הקרן שלך תתחיל לעלות, ואם תעברי לקופה שהתשואות שלה לאורך השנים יותר טובות אז אפילו תכסי יותר מהר את ההפסדים.בהנחה שרוצה לעבור לקופה אחרת
האם שווה לחכות לרווח מסוים
יש מניעה מסוימת מלעבור חברה עכשיו,?
רגע, רגע, חשוב מאוד להבין מה עושים לפני שעובריםמה ההמלצה לאן לעבור השתלמות עם כשרות?
שוק ההון כרגע בירידה
בדקתי אצלי עכשו ואני רואה שגם ירד לי קצת כמה אלפים.השנה זה ירד
בדקתי אצלי עכשו ואני רואה שגם ירד לי קצת כמה אלפים.
זה יעלה עוד שנה שנתיים?
שווה לחכות או להוציא את הכסף?
(יתכן שנצטרך אותו בשנתיים הקרובות)
רגע, רגע, חשוב מאוד להבין מה עושים לפני שעוברים
את צריכה לשאול את עצמך קודם כל את השאלות הבאות:
באיזה מסלול את נמצאת כעת?
למתי את צריכה את הכסף?
לשם מה את צריכה את הכסף?
להוציא את הכסף בירידות זה הדבר הכי לא מומלץ. את מקבעת את הירידות. יש לך שנתיים לתת לו להתאושש...בדקתי אצלי עכשו ואני רואה שגם ירד לי קצת כמה אלפים.
זה יעלה עוד שנה שנתיים?
כן, כן, קראתי כבר קודם והבנתי,רגע, רגע, חשוב מאוד להבין מה עושים לפני שעוברים
את צריכה לשאול את עצמך קודם כל את השאלות הבאות:
באיזה מסלול את נמצאת כעת?
למתי את צריכה את הכסף?
לשם מה את צריכה את הכסף?
להוציא את הכסף בירידות זה הדבר הכי לא מומלץ. את מקבעת את הירידות. יש לך שנתיים לתת לו להתאושש...
אי אפשר לדעתבדקתי אצלי עכשו ואני רואה שגם ירד לי קצת כמה אלפים.
זה יעלה עוד שנה שנתיים?
מי מבטיח לך שהשוק יעלה בשנתיים האלה ולא ימשיך לרדת?להוציא את הכסף בירידות זה הדבר הכי לא מומלץ. את מקבעת את הירידות. יש לך שנתיים לתת לו להתאושש...
אי אפשר לדעת באמתמי מבטיח לך שהשוק יעלה בשנתיים האלה ולא ימשיך לרדת?
אף אחד לא מבטיח, אבל מסתכלים אחורה, אין ירידות במשך שנתיים בד"כ. השוק אמור להתאושש. מי שימשוך עכשיו כסף, מפסיד כסף בוודאותמי מבטיח לך שהשוק יעלה בשנתיים האלה ולא ימשיך לרדת?
יש הטיה שנקראת עלות שקועה, (או שנאת ההפסד)כן, כן, קראתי כבר קודם והבנתי,
אני יכולה כבר להוציא את הכסף
וכרגע ממש אני יכולה עוד לחכות שנה שנתיים
(אני מחתנת ילדים ב"ה)
אבל בינתיים הכסף יורד,
זה יעלה בחזרה?
זה התשובה?
דברייך התיחסו אלי?לא מוציאים כסף מההשקעה בזמן גרוע, רק בגלל חשש שמא בעוד שנתיים יהיה יותר גרוע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים