נכתב ע"י yitzy;392177:'מצאת את האור' כהרגלך
לא רואה בתמונה הרבה מעבר לזה...
*אצלי צד ימין לא שחור לגמרי
נכתב ע"י tamiro;392216:+1
גם אצלי החלק השחור מאוווווווווד לא "סתום"
נכתב ע"י יעקב1;392437:בס"ד
1. המסך שלי מכוון להדפסה ולא להצגה בנט לכן ההבדלים.
2. מכל התגובות האחרונות הכי נהניתי מתגובתה של רבקה שמגיבה באובייקטיביות אמיתית. מנסחת היטב את מה שהיא אוהבת ומוסיפה ביקורת. (מותר לי להנות מתגובות של אנשים מסויימים, נכון יוסי? זה לא בניגוד לחוקי הפורום?)
נכתב ע"י יעקב1;392437:בס"ד
1. המסך שלי מכוון להדפסה ולא להצגה בנט לכן ההבדלים.
2. מכל התגובות האחרונות הכי נהניתי מתגובתה של רבקה שמגיבה באובייקטיביות אמיתית. מנסחת היטב את מה שהיא אוהבת ומוסיפה ביקורת. (מותר לי להנות מתגובות של אנשים מסויימים, נכון יוסי? זה לא בניגוד לחוקי הפורום?)
נכתב ע"י רבקה אריאל;392474:שמחה שאהבת את התגובה שלי.
בקשר לאטימות של השחור: אם אתה רוצה שחור באמת אטום, הדרך היחידה היא להיכנס ללבלס ולגרור את החץ הימני עד הסוף שמאלה. אם האיזור התבהר - הוא לא שחור אטום. אני מצרפת את הבדיקה הזו על התמונה שלך. זה מראה שהאיזור לא אטום.
בכל מקרה אני לא מבינה מה הקשר. אם הוא היה אטום - התמונה היתה הרבה פחות יפה (בעיני).
(וזה חריג, כי לרוב אני אעדיף צללית מושלמת על פני חצי צללית...)
נכתב ע"י רבקה אריאל;392525:השיטה שלי די היתה "בלחיצת כפתור", אבל מילא...
אפשר גם בלבלס ללחוץ על אלט תוך כדי שמזיזים את החיצים, וזה מראה בתצוגה המקדימה (במקום התמונה הרגילה) אילו איזורים נשרפים ואילו נאטמים בשחור.
נכתב ע"י tamiro;392528:נאאאאאאא לא על זה אני מדבר
ישנה אופציה שמראה לך תו"כ עבודה
מה מצב הלבנים והשחורים...
נכתב ע"י dalit;392577:היסטוגרמה?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים