נכתב ע"י דניאל נ;556013:הציור נחמד וכך נוסף לך מקצוע נוסף מלבד מעמד ומעצב גרפי אורגניסט וזמר ועכשיו גם צייר
הערה קטנה : למה ציירת את התם כרשע או כערס מצוי ?? התם לפחות למיטב הבנתי לא אמור להיראות כך..
נכתב ע"י אברהם;556095:ראיתי את הציורים כבר בעבר בתיק העבודות שלך, והעדפתי לא להגיב אז כי היית חדש כאן, אבל כעת שאתה כבר גרפיקאי ואתה מבקש את החוו"ד שלנו אני מעיז בכל זאת לומר מה שחשבתי אז:
בתור ציור בצייר של וינדוס זה נחמד, אני לא חושב שאני הייתי מגיע שם לתוצאות טובות יותר, אבל הפורום כאן הוא פורום מקצועי ודברים מסוג זה מורידים מהרמה של תיקיות העבודות בכלל, ומתיקיות העבודה שלך בפרט, וחבל!
ואני דוקא לא חשבתי שזה מוריד את הרמה של הפורוםנכתב ע"י אברהם;556095:ראיתי את הציורים כבר בעבר בתיק העבודות שלך, והעדפתי לא להגיב אז כי היית חדש כאן, אבל כעת שאתה כבר גרפיקאי ואתה מבקש את החוו"ד שלנו אני מעיז בכל זאת לומר מה שחשבתי אז:
בתור ציור בצייר של וינדוס זה נחמד, אני לא חושב שאני הייתי מגיע שם לתוצאות טובות יותר, אבל הפורום כאן הוא פורום מקצועי ודברים מסוג זה מורידים מהרמה של תיקיות העבודות בכלל, ומתיקיות העבודה שלך בפרט, וחבל!
הומור זה תחום בציור?נכתב ע"י cello;556136:ואני דוקא לא חשבתי שזה מוריד את הרמה של הפורום
אלא מלמד את החברים המקצועיים שבציור יש את התחום של הידיים ואת התחום של ההומור.
ואפשר להיות כשרוני רק באחד מהתחומים ועדיין להעלות עבודות לפורום.
כן, הומור זה תחום בציור.נכתב ע"י א ל י;556176:הומור זה תחום בציור?
רגע, אז אני צייר?!
יש!!!!!
אין חולק על כך שהומר יכול לעזור לצייר\לציור, והרבה.נכתב ע"י cello;556191:כן, הומור זה תחום בציור.
רב הפעמים אם הוא בא בלי כשרון בידיים אז לא משתמשים בו,
אבל יש לא מעט ציירים שאירו ספרים מתוקים מדבש, שאם תתעמק, מבחינת הציור גם ילד בן 7 יכול לציר כך. אלא שהמאייר הוא בעל חוש הומור במידה זו או אחרת, והוא גורם לציורים להיות מתוקים.
הרבה ציורים הם יפים לא בגלל שהם אומנותיים.
ויש גם אנשים שהם אמנים מבחינת הידיים אבל הציורים שלהם יבשים להפליא, ומשעממים להפליא!
נכון, הוא יכול לסייע בהרבה תחומים אחרים,נכתב ע"י א ל י;556208:אין חולק על כך שהומר יכול לעזור לצייר\לציור, והרבה.
ואפשר להגדיר אותו כתחום שיכול לסייע לצייר. אבל מכאן ועד להגדיר אותו כתחום בציור?!
הרי באותה מידה הוא יכול לסייע בהרבה תחומים אחרים...
נכתב ע"י cello;556136:ואני דוקא לא חשבתי שזה מוריד את הרמה של הפורום
לא ירדתי לעומקה של מצגת אבל מלמעלה...נכתב ע"י cello;556262:נכון, הוא יכול לסייע בהרבה תחומים אחרים,
אולי היה עלי לכתוב במקום 'הומור'- 'הומור, דמיון ויצירתיות'
יש ענף שלם באמנות ובציור, שאנשיו הם חסרי כל כשרון בציור בפרט ובדיוק ומוטוריקה עדינה בכלל
ובכל זאת היצירות שלהם שוות הרבה, ובכל זאת הספרים שהם מאיירים (במיוחד ספרי קומיקס, ספרות לגיל הרך וספרוני פסיכולוגיה) נמכרים בהרבה עותקים.
אם אתה רוצה דוגמאות לספרים מתוקים שלצייר שאייר אותם אין הרבה כשרון בידיים-
אוכל לשלוח לך באישי...
והנה אני מעלה פה מצגת חמודה ומצחיקה שמישהו חסר כשרון בצורה נדירה - צייר אותה, ולמרות זאת היא חמודה להפליא.
ועוד דבר-
אני יכולה לקבוע בודאות שרב הציירים-
הכשרון שלהם הוא בעצם 'הומור, דמיון ויצירתיות' (או חלק מהם)-
ומגיל קטן הם יושבים עם עפרונות ודפים ועל ידי כך נולד לו בעצם גם הכשרון המוטורי.
לא הבנת אותי נכון, אני לא חושבת שהוא אמןנכתב ע"י א ל י;556355:לא ירדתי לעומקה של מצגת אבל מלמעלה...
שאני אבין.. את מגדירה את יוצר המצגת כ'צייר'?
את כתבת שזה דוגמא לצייר שלא יודע לצייר..,נכתב ע"י cello;556262:יש ענף שלם באמנות ובציור, שאנשיו הם חסרי כל כשרון בציור
והנה אני מעלה פה מצגת חמודה ומצחיקה שמישהו חסר כשרון בצורה נדירה - צייר אותה,
.
נכתב ע"י cello;556191:יש לא מעט ציירים שאירו ספרים מתוקים מדבש, שאם תתעמק, מבחינת הציור גם ילד בן 7 יכול לציר כך. אלא שהמאייר הוא בעל חוש הומור במידה זו או אחרת, והוא גורם לציורים להיות מתוקים.
הרבה ציורים הם יפים לא בגלל שהם אומנותיים.
ויש גם אנשים שהם אמנים מבחינת הידיים אבל הציורים שלהם יבשים להפליא, ומשעממים להפליא!
הוי אומר בלי חוש ציור אלא רק הומור ולהיחשב צייר.נכתב ע"י cello;556136:ואני דוקא לא חשבתי שזה מוריד את הרמה של הפורום
נכתב ע"י cello;556358:לא הבנת אותי נכון, אני לא חושבת שהוא אמן
אלא באתי לאמר
שבשביל סוג מסוים של ציורים- לא צריך להיות צייר בשביל להיות צייר...
נכתב ע"י אושר;556184:לדעתי הצורים האלה מראים על כשרון לא רע בכלל, איך אומרים? לך תפתח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //