יהודי-פשוט
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
מישהו מכיר
הם עושים הגרלה
ובחיים לא שמעתי עליהים
הם עושים הגרלה
ובחיים לא שמעתי עליהים
נכון!!! צריך לתת את הלב לזה. לשאול, לברר.גם אני מצטרף.
לאחרונה קמים ארגונים, ועוד בטרם מספרים מה הם עושים, כבר מתרימים ובענק, עם הגרלות שונות.
ממש מוזר, וחבל שיש אנשים שנופלים בפח.
איני מדבר ספציפית על ארגון זה או אחר, יכול להיות שכל אחד מהם פועל גדולות ונצורות להצלת עם ישראל, וראוי לתרום להם בשפע, אף מכספי מעשר, אך היומרנות לצאת בהתרמה ללא מינימום של מידע מי זה ומה הם עושים, ממש לא נעימה.
א"א לדעת.....מישהו מכיר
הם עושים הגרלה
ובחיים לא שמעתי עליהים
ממש ככה....אחרי שראיתי שזה משוייך לארגון 'שטפנשט' נפתרו לי הספקות...
אף אחד לא דבר על העמותה שכתבת לעיל.אם כבר פתחתם אשכול בנושא
זאת עמותה שממש חסד לתרום לה. זו העמותה היחידה(!) שמאמצת את ילדי הדיאליזה,
עושים באמת עבודת קודש
אני מתנדבת שם. פשוט חסד מטורף כל מה שהולך שם
אם אתם רוצים לעזור ולתת כתף בפעילות שמתרחשת שם
נשמח מאוד!
היי! מה קורה?
רציתי לשתף בעשייה של עמותת תקוה ומרפא, שמלווה ילדים שחייבים להתחבר לדיאליזה 3 פעמים בשבוע במחלקות. זו עמותה שחשובה ויקרה לי אישית, כיוון שזו העמותה היחידה שמאמצת את ילדי הדיאליזה!![]()
![]()
![]()
היא נמצאת שם בשביל הגיבורים הקטנים הללו ומעניקה להם מעטפת מלאה – גם לילדים וגם למשפחות, מהרגע שהם פותחים את הענייםועד ששמים את הראש על הכר!![]()
![]()
העמותה יצאה לקמפיין גיוס שמטרתו לממן ליווי וסיוע לכל ילדי הדיאליזה ומושתלי הכליה כדי לאפשר להם להמשיך להתמודד כל יום מחדש עם החיים המורכבים שלהם![]()
אני אישית לקחתי יעד, ואשמח מאוד לתרומה שתעזור לילדים הללו, ולי להגיע ולעבור את היעד שלי! אם יש עוד רעיונות מי עוד יכול להתחבר לפרויקט, ממש אשמח לשמוע!
אני מרגיש זכות לשתף אתכם בפרוייקט החשוב הזה!![]()
למעבר לפרוייקט : https://www.jgive.com/new/he/ils/donation-targets/67956
כן אני יודעתאף אחד לא דבר על העמותה שכתבת לעיל.
דברתי על עמותת 'רפואה לישראל' שמנוהלת ע"י ארגון שטפנשט, מכאן הכל ברור....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים