מצטער , אבל התמונה הזאת אינה עומדת בכללי האתגרמסעדה עם קריצה
צפה בקובץ המצורף 1963750
וגם אין לעשות סתם בניין ולשים עליו תמונה או צבע כלשהו אלא חובה שהמבנה עצמו בכל צורתו יביע את הרגש .
אני די מתלבט האם זה עומד בכללי האתגר , מטרת האתגר היא צורת הבניין שתביע את הרגש ולא רגש שמגיע מבניין , אני מקווה שההבדל מספיק מודגש אני ישאיר את התמונה כי אולי לא הייתי מספיק ברור
אני גם התלבטתי בזה והכרעתי לבסוף שלמעשה כיון שהכל זה חלק מהבנין זה נחשב שצורת הבנין מביעה רגש, זה לא שסתם הדבקתי עיצוב על בנין, אלא זה חלק מהעיצוב של הבנין.אני די מתלבט האם זה עומד בכללי האתגר , מטרת האתגר היא צורת הבניין שתביע את הרגש ולא רגש שמגיע מבניין , אני מקווה שההבדל מספיק מודגש אני ישאיר את התמונה כי אולי לא הייתי מספיק ברור
לא הבנתי מספיק את ההבדל...???אני די מתלבט האם זה עומד בכללי האתגר , מטרת האתגר היא צורת הבניין שתביע את הרגש ולא רגש שמגיע מבניין , אני מקווה שההבדל מספיק מודגש אני ישאיר את התמונה כי אולי לא הייתי מספיק ברור
@פנחס ציור עיפרוןאני גם התלבטתי בזה והכרעתי לבסוף שלמעשה כיון שהכל זה חלק מהבנין זה נחשב שצורת הבנין מביעה רגש, זה לא שסתם הדבקתי עיצוב על בנין, אלא זה חלק מהעיצוב של הבנין.
אני לא מסכים איתך , כיון לא זו הייתה כוונת המשורר . אני ממש לא רציתי תמנות של בניינים צוחקים בוכים או כועסים זה לא הייתה כוונתי בכלל@פנחס ציור עיפרון
בכל מקרה הרכבת כבר יצאה מהתחנה, הסוסים ברחו מהאורווה ושאר הקלישאות, נראה לי שאין ענין לתקן את כללי האתגר אחרי שהוא כבר יצא לדרך.
אגב, הקישור לנספח לא תקין
ראה מה שכתבתי כאןלא הבנתי מספיק את ההבדל...???
אני נוטה להגיד כןזה למשל תקין ?
צפה בקובץ המצורף 1963853
בניין שבא לתאר רגש , אדריכל שבא לבנות בניין מעניין שבא להביע רגש הוא לא יצור בניין מחייך כי זה לא משהו מקורי ומעניין הוא ירצה להביע את זה על ידי משהו מיוחדבאמת לא מובן - ליצור מבנה בצורת מה?
אנשים שמצביעים בדרך כלל לא מסתכלים על הקריטריונים אלא על היצירה שהם אהבולמה לא מצביעים לפי הקריטריונים של האתגר??
נראה לי שקריטריון ראשון להצבעה על יצירה זה שהיא עונה על כללי האתגר, לא?!
אני די מתלבט האם זה עומד בכללי האתגר , מטרת האתגר היא צורת הבניין שתביע את הרגש ולא רגש שמגיע מבניין , אני מקווה שההבדל מספיק מודגש אני ישאיר את התמונה כי אולי לא הייתי מספיק ברור
אני גם התלבטתי בזה והכרעתי לבסוף שלמעשה כיון שהכל זה חלק מהבנין זה נחשב שצורת הבנין מביעה רגש, זה לא שסתם הדבקתי עיצוב על בנין, אלא זה חלק מהעיצוב של הבנין.
לא הבנתי מספיק את ההבדל...???
דיון חשוב@פנחס ציור עיפרון
בכל מקרה הרכבת כבר יצאה מהתחנה, הסוסים ברחו מהאורווה ושאר הקלישאות, נראה לי שאין ענין לתקן את כללי האתגר אחרי שהוא כבר יצא לדרך.
אגב, הקישור לנספח לא תקין
טענה שכבר עלתה המון פעמים, והתשובה לכאורה פשוטה, כי המדרגים באתגרים הם ברובם לא המייצרים בעצמם, אלא משתמשי פרוג, ממקצועניים כאלו ואחרים ועד סתם סקרניים שאוהבים יצירות יפותלמה לא מצביעים לפי הקריטריונים של האתגר??
נראה לי שקריטריון ראשון להצבעה על יצירה זה שהיא עונה על כללי האתגר, לא?!
וק"ל.טענה שכבר עלתה המון פעמים, והתשובה לכאורה פשוטה, כי המדרגים באתגרים הם ברובם לא המייצרים בעצמם, אלא משתמשי פרוג, ממקצועניים כאלו ואחרים ועד סתם סקרניים שאוהבים יצירות יפות
ולכאורה אין לזה פתרון.... ולכן היצירה המנצחת הוא לא תמיד היצירה הכי מקצועית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים