- הוסף לסימניות
בגוגל מפות נותן לי8דקות לחוף גנדי שאני מבינה שהוא מעורב, מלבד זה יש טיילת? שלא מגיעים לחוף רחצה?פשוט יורדים משם לים ממש קרוב.
בגוגל מפות נותן לי8דקות לחוף גנדי שאני מבינה שהוא מעורב, מלבד זה יש טיילת? שלא מגיעים לחוף רחצה?פשוט יורדים משם לים ממש קרוב.
בגוגל מפות נותן לי8דקות לחוף גנדי שאני מבינה שהוא מעורב, מלבד זה יש טיילת? שלא מגיעים לחוף רחצה?
עוד שאלה, מקווה שאחרונה
מפארק ים אשדוד להגיע לים עצמו- סוג טיילת מקום שאפשר לשבת ליד הים ממש.
יש משהו קרוב רגלית?
פשוט יורדים משם לים ממש קרוב.
מצ"ב מפה קטנה של האיזורהתבלבלתי עם גן אלישבע שמשום מגיעים לפארק הפיראטים שהוא על החוף
תודה על כל הפירוט , ראיתי בגוגל מפות אבל לא ידעתי מה כל חוף אומר .מצ"ב מפה קטנה של האיזור
אשדוד ים מחוף גנדי זה דקה (רק הוא פרוץ)
יש או את החוף הנפרד שזה בערך 10 דק' הליכה
או את חוף גיל שזה בעיקרון חוף גלשנים ולפעמים ריק
ויש כמובן את החוף ליד גינת הפראטים שזה מרחק גדול כבר יותר צפונה
כתבתי 10 דק' והוא נותן 14 דק' (סליחה)תודה על כל הפירוט , ראיתי בגוגל מפות אבל לא ידעתי מה כל חוף אומר .
מפארק אשדוד ים לחוף גיל הוא מראה במפה 20דק', יש דרך קצרה יותר?
יש מעבר מפארק ים ישירות לים?
ועוד שאלה - כמו שכתבו אכן במוקד העירוני אומרים שאפשר לעשות על האש רק בגן השקמה ליד מסוף אגד, מישהו מכיר את המקום? יש מתקנים? שירותים? בגוגל מפות אין מידע ברור
תודה מראש לכולם
ולגבי פארק השיקמה
צפה בקובץ המצורף 375338
אין שם כלום חוץ משולחנות ליד יש את נחל לכיש ואת גשר עד הלום הישן
מהכירותמידיעה או מגוגל?
אשכול הנופש הגדולחוץ מפארקים ומרינה מה עוד יש באשדוד?
ג'יפים? סוסים? באולינג?
https://www.prog.co.il/threads/כאילו.354017/היה פה איפושהוא מידע על מקום שנקרא "כאילו" לילדים
מי יכול לתת לי פרטים
היכן? שעות פתיחה? עלות?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //