- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;n4889843:משהו קטן- ואולי אני היחידה שלא הכרתי עד היום...
מכסה למיקרוגל מאיקאה, 5 ש"ח
והמיקרוגל נשאר נקי!
נכתב ע"י אילה לב;n4880284:לאלו שגרים בשכירות בדירה בלי סורגים ויש להם ילדים,
יש מוצר שנקרא: בלם דלת הזזה או משו כזה, זו בעצם קוביה קטנה ממתכת שמתלבשת על המסילה של החלון ונצמדת בכח (מגיעה עם כמו ברגי וואקום שנצמדים לדופן) היא מאפשרת לפתוח את החלון עד לטווח שקובעים מראש, והיא עולה באזור ה90 שח.
חברה שלי קנתה אצל מתקין סורגים דבר כזה והיא מרוצה עד הגג.
צירפתי תמונה כי התקשיתי בתיאור.
נכתב ע"י א-ירושלמית;n4880417:אשכול מוצלח!
אין לי מוצר ספציפי, אבל המלצה על מוצר (טיב תבררו לבד...) יש לי:
בטריה נטענת לפלאפון.
הפלאפון שלי, נוקיה208, זולל בטריות מובהק. לפעמים אני רוצה לדבר ברצף יותר מטווח הזמן שהבטריה נותנת לי. מטען נייד מהווה פתרון נפלא! אני מטעינה את הפלאפון מהבטריה, ואחר כך - מטעינה את הבטריה עצמה. שווה כל שקל.
נכתב ע"י שירונת;n4889843:משהו קטן- ואולי אני היחידה שלא הכרתי עד היום...
מכסה למיקרוגל מאיקאה, 5 ש"ח
והמיקרוגל נשאר נקי!
נכתב ע"י שריתי גוט;n4890781:לתפרחת טיטולים
קניתי בביוטקאר חנות איפור הזולה במלחה אבקת טלק בריח וניל באריזה נוחה לבזיקה ב 6.5 שקלים ממש נוח ועוזר מאוד!!!
נכתב ע"י ov;n4880567:מיוחד בזה שזה קערה טובה להכל בלי קשר להתפחה, זה מגיע עם מכסה ככה שלמשל אפשר להכין בזה דברים ולכסות,
והעיקר זה להתפחה, קודם כל למי שלשה ביד- זה מאד מקל על הלישה ומאד מאחד את הבצק, מתפיח מאד מהר את הבצק, ואיך יודעים שהבצק כבר טוב? המכסה מתפוצץ ואז יודעים שאפשר ללוש...
מחיר אין לי מושג - קיבלתי מתנה, אבל אני יודעת שיש כמה גדלים.
נכתב ע"י מימי99;n4890456:פיית זילוף לבקבוק שמן -פשוט עולם אחר במקור זה כנראה למשקאות חריפים קניתי כמה -לשמן ,לשמן למאור , לחומץ כל פעם שנגמר מעבירה בקלי קלות לבקבוק הבא
נקראת ''פיית מזיגה'' שתיים ב15 שקלים -לא נשפך לא מטפטף מדידה מדוייקת ועדינה פשוט כיף
נכתב ע"י פלאפון;n4891142:איפה קונים את המוצר הזה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים