- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;671139:גם היום מי שבוחר במקצוע הזה חיב רקע ונטיה לאומנות...
אומנות כן. אומנות בידיים דווקא. לא מחייב.
נכתב ע"י שושי כהן;671139:גם היום מי שבוחר במקצוע הזה חיב רקע ונטיה לאומנות...
כנראה שאם יש טעם טוב, לא צריך הרבה ידע בתוכנות...נכתב ע"י שער;671543:לפני 4 שנים.
ללא ידע בעיצוב, אילוסטרייטור CS2, ש.ב. של שיעור רביעי או חמישי.
הכי רחוק שהצלחתי להגיע, לא מצאתי הזוי יותר.
מה עשה לך הראשון?נכתב ע"י שער;671543:לפני 4 שנים.
ללא ידע בעיצוב, אילוסטרייטור CS2, ש.ב. של שיעור רביעי או חמישי.
הכי רחוק שהצלחתי להגיע, לא מצאתי הזוי יותר.
נכתב ע"י ברכוש;671671:כאחת שנמצאת בתחילת הדרך, האשכול הזה פשוט עושה לי טוב על הלב, לפעמים כשאני רואה פה בפורום או במקומות אחרים עיצובים ברמה גבוהה אני נתקפת בחלישות הדעת, ולפעמים אף מסתפקת האם בחרתי מקצוע מתאים..... פה אני לומדת שיש תהליך שחייבים לעבור אותו.
כאן אני רוצה לשאול את ה"מקצועיים" האם מדובר בתהליך של צעדים קטנים? או שהיה משהו באמצע הדרך ש"הקפיץ" את הרמה שלכם?
האם יש טיפים/ עצות שאתם יכולים להציע למתחילים בדרך ל"התמקצעות"?
תודה מראש
נכתב ע"י א ל י;671572:מה עשה לך הראשון?
הזוי לומר שהוא הזוי...![]()
נכתב ע"י ברכוש;671671:כאחת שנמצאת בתחילת הדרך, האשכול הזה פשוט עושה לי טוב על הלב, לפעמים כשאני רואה פה בפורום או במקומות אחרים עיצובים ברמה גבוהה אני נתקפת בחלישות הדעת, ולפעמים אף מסתפקת האם בחרתי מקצוע מתאים..... פה אני לומדת שיש תהליך שחייבים לעבור אותו.
כאן אני רוצה לשאול את ה"מקצועיים" האם מדובר בתהליך של צעדים קטנים? או שהיה משהו באמצע הדרך ש"הקפיץ" את הרמה שלכם?
האם יש טיפים/ עצות שאתם יכולים להציע למתחילים בדרך ל"התמקצעות"?
תודה מראש
נכתב ע"י blueberry;671687:אני למדתי מהאשכול הזה-
יש מעצבים שכבר מתחילת הדרך עיצבו מושלם בהתאם לאופנה ולרמה הרווחת בתחילת דרכם בכ"א.(מטאור, הלוגו הנ"ל הוא באמת מהעיצובים הראשונים שלך?)
יש מעצבים שלפי התיק עבודות שלהם גם עכשיו יש להם הרבה מה להשתפר.
כך שאם זה מעודד או לא - עוד לא החלטתי...
נכתב ע"י מטאור;671751:זה הלוגו הראשון שלי. והוא לא נכון! הוא אולי מנסה להיות יפה, (ועדין זקוק לליטוש ועיבוד,) אבל אין שום קשר בינו לבין העסק שאותו הוא אמור לייצג. וזה דבר שמאפיין מאד מעצבים בתחילת דרכם - הם זורמים עם מה שבא להם ולא בודקים האם התוצאות עונות על הבריף. (מה זה בכלל בריף?)
נכתב ע"י מטאור;671751:זה הלוגו הראשון שלי. והוא לא נכון! הוא אולי מנסה להיות יפה, (ועדין זקוק לליטוש ועיבוד,) אבל אין שום קשר בינו לבין העסק שאותו הוא אמור לייצג. וזה דבר שמאפיין מאד מעצבים בתחילת דרכם - הם זורמים עם מה שבא להם ולא בודקים האם התוצאות עונות על הבריף. (מה זה בכלל בריף?)
נכתב ע"י קול-התור;670184:לטרסטים, רפידוגרף, סרגלים, פילם, מונטז'ים ידניים ועבודות מפעם השמורות אצלי בתיקיות (קרטון) - אותיות בודדות מודבקות, חיתוכים וגזירות והשלמות. ואז מסבירה: פעם, מי שבחר במקצוע הזה היה חייב רקע ונטיה לאומנות. אחרת לא היתה אפשרות לעבוד, כי הכל היה ביד.
זה באמת מוצלח... בטח היתה לך איזושהי חשיפה מוקדמת לרעיונות עיצוביים, זה לא נראה בכלל כמו עבודות ראשונות.נכתב ע"י Smeshi;671866:הצלחתם לגרום לי לחטט בדיסקים ישנים.
שמרתי עבודות מהקורס שבזמנו הייתי גאה בהן מאד,
עכשיו אני רואה כמה היה חסר ליטוש,
והצבע התכלת שבחרתי יש בו אולי 30% ולא יצא בכלל בהדפסה,
אבל בגדול - אני עדיין אוהבת את מעשי ידי, מעניין.
נכתב ע"י עפרה;672094:זה באמת מוצלח... בטח היתה לך איזושהי חשיפה מוקדמת לרעיונות עיצוביים, זה לא נראה בכלל כמו עבודות ראשונות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים