- הוסף לסימניות
- #4,661
פיצוצים נשמעים כל העת...
נכתב ע"י המקצוען;1348455:ליברמן אומר היום בתגובה לחידוש הירי על ישראל, כי הוא מקווה שעכשיו ברור לכולם שמדיניות 'השקט ייענה בשקט' פירושה שחמאס הוא היוזם והוא זה שמחליט מתי, היכן, וכמה הוא יורה על תושבי ישראל ואילו אנו מסתפקים רק בתגובה, שגם אם היא חזקה היא עדיין רק תגובה.......
סוף סוף מישהו מדבר לעניין.
ובוא נראה אותו שיוותר רק על הכסא שלו בממשלהנכתב ע"י שג;1348456:כשביבי לא היה ראש ממשלה, הוא גם דיבר ככה.
נכתב ע"י יוסניו;1348463:ובוא נראה אותו שיוותר רק על הכסא שלו בממשלה
נכתב ע"י שג;1348456:כשביבי לא היה ראש ממשלה, הוא גם דיבר ככה.
אני לא אומר שאם אני הייתי במקום שלו הייתי מוותרנכתב ע"י s20000;1348472:כל אחד מדבר אם אני הייתי במקום שלו,ואם.. אבל בתכלס כשמגיעים לתפקיד כזה,זה לא כ"כ פשוט.(אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו-תרתי משמע...)ובבקשה אל תעשו לי עכשיו שיעור בחינוך...
נכתב ע"י יוסניו;1348479:אני לא אומר שאם אני הייתי במקום שלו הייתי מוותר
אמרתי רק להבהל מהדיבורים שלו, שנראה אותו גם שיעשה ומוכן על משהו בשטח
ולמה יעשו לך שיעורים בחינוך? כל אחד מותר לו להביע דעתו
נכתב ע"י Art Studio;1348481:עדיין לא גמרו להם את המשגרים?
או שפשוט היה להם זמן להתחמשות...
נכתב ע"י ירושלמער;1343452:יש עוד זמן עד שזה יכנס להיסוריה
נכתב ע"י מוזיקאית;1348478:בתוך כך מדווח הרדיו הפלסטיני 'אל אקצא', כי מוחמד דף לא נהרג בתקיפת ביתו הלילה על ידי חיל האויר, החמאס קרא לתושבי הרצועה לבוא להשתתף בהלווית אשתו ובנו.
אז מה קורה כאן, הוא חוסל או לא?נכתב ע"י kinly;1348468:משה מזרחי ב"חדשות 24": דיווחים פלסטינים שמוחמד דף אכן חוסל הלילה ע"י צה"ל ואף פרסמו תמונות של חלקי גופתו, בחמאס מסיבות טקטיות מעדיפים לפרסם כי הוא לא חוסל
יכנס להסטוריה כאשכול שפעיל כמה ימים כן וכמה ימים לאנכתב ע"י ירושלמער;1348507:נו... נכנס או לא נכנס?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים