- הוסף לסימניות
- #1,701
נכתב ע"י tamar123;1321604:צ"א- צוק איתן
אקח פעמיים
צ"א-אני יאמר 10 פעם גם.
זה אומר שיש כבר 25
מי עוד מצטרף?
נכתב ע"י tamar123;1321604:צ"א- צוק איתן
אקח פעמיים
וואו תודה על העדכוןנכתב ע"י חיה דרליך;1321601:ב"ה
צפו בתמונות מהמקום, רואים את שיירי החיטה ליד הנשק של המחבלים, ותמונות מהמשגיח במקום לפני ימים ספורים
תודה על העדכוןנכתב ע"י פילפל;1321613:הבדל ענק כששומעים על ניסים, לכשרואים אותם בעיניים!!!!
ראש העיר הגיע לכאן לבדוק את הרסיסים,
כוחות משטרה וכו' עבדו כאן למיגור הממצאים, ואמרו שיחזרו באור היום לסרוק שוב שאין עוד "מציאות" בשטחכיוון שלא ברור כמה נפלו באזור ואם מצאו הכל.
ב"ה אין כל נזק, מלבד זגוגיות מנופצות.
רסיסים במרפסות. ניסים!!! הייתי אמורה לתלות אז כביסה... וביום המקום הומה ילדים![]()
נכתב ע"י יוסניו;1321615:וואו תודה על העדכון
יש לכם תמונות גם?
נכתב ע"י סטודיו ישר;1321625:כדאי לכתוב איפה זה אוחז במספרים
אני אקח 2
בנתיים זה מגיע ל-17 פ'
נכתב ע"י סטודיו ישר;1321625:כדאי לכתוב איפה זה אוחז במספרים
אני אקח 2
בנתיים זה מגיע ל-17 פ'
על מה המדובר? היכן היו רסיסים ומתי זה קרה?נכתב ע"י פילפל;1321613:הבדל ענק כששומעים על ניסים, לכשרואים אותם בעיניים!!!!
ראש העיר הגיע לכאן לבדוק את הרסיסים,
כוחות משטרה וכו' עבדו כאן למיגור הממצאים, ואמרו שיחזרו באור היום לסרוק שוב שאין עוד "מציאות" בשטחכיוון שלא ברור כמה נפלו באזור ואם מצאו הכל.
ב"ה אין כל נזק, מלבד זגוגיות מנופצות.
רסיסים במרפסות. ניסים!!! הייתי אמורה לתלות אז כביסה... וביום המקום הומה ילדים![]()
נכתב ע"י קשר כשר;1321630:התכוונת שיש 27,
לקחתי עוד 5 פעמים,
זה אוחז ב- 32
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים