- הוסף לסימניות
- #1,901
נכתב ע"י sbf;1322417:שמעתי שזה רק היה חפץ חשוד ולא רסיסים- ממקור מוסמך
ולכן כתבתי שזו רק שמועה, ולא ממקור כלשהו.
נכתב ע"י sbf;1322417:שמעתי שזה רק היה חפץ חשוד ולא רסיסים- ממקור מוסמך
נכון, ולכן אין לזה קשר לכניסה הקרקעית, אני צודקת?נכתב ע"י hafakot;1322398:הם נהרגו בתוך שטח ישראל בעת סיור בג'יפ מטיל שנורה ע"י מחבלים שיצאו ממנהרה.
הי"ד
נכתב ע"י ירקרק;1322415:חייל צה"ל נפצע באורח קשה לאחר שמערכת "מעיל רוח" הופעלה ומסיבה לא ברורה פגעה בחייל. במהלך פעילות של חיל השריון, שוגר טיל נ"ט לעבר טנק בשטח הפלסטיני וכתוצאה מכך הופעלה המערכת. החייל פונה לבית החולים סורוקה בבאר שבע.
שמו לתפילה-עמוס בן סיגל
היא מערכת בסגנון של כיפת ברזל קטנה, שנמאת על כל טנק, וכשהיא מזהה טיל נ"מ שנורה לעבר הטנק היא יורה טיל אחר שיפוצץ אותו. במקרה המוזכר הטיל שנורה על ידי מערכת מעיל רוח פגע בחייל.נכתב ע"י מירי456;1322442:רפואה שלמה לחייל.
מה היא המערכת הזו?
ומתי היא מופעלת?
נכתב ע"י עפולה;1322434:תמונת הטיל מרח' חזו"א
נכתב ע"י שרית גולד;1322448:מה אתן אומרות ללכת לישון?היום לא היתה אפילו אזעקה אחת!מה זה אומר?(לבינתיים היה כל יום)
בבקשה אם אפשר לא לכתוב שמועות לא מאומתות שמקורן בווטסאפנכתב ע"י יערי;1322443:נהרג עוד חייל בטיל אר פי ג'יי שנורה לתוך הדחפור שהוא שהה בו.
בסך הכל 4 חיילים הרוגים מתחילת המבצע, 4 פצועים קשה ו2 בינוני, נקוה שבכך זה יסתיים.
במהלך הפעילות נחשפו 70 פירי מנהרות, מתוכם 5 שהיו מהרצועה לשטח ישראל.
כמו כן נשלח חמור ממולכד לעבר חיילים, ומשזיהו הם חיסלו אותו.
מחבל שהתחפש לזקן קרא לחיילים שיעזרו לו, ומשהתקרבו זרק לעברם רימונים, בנס הם ניצלו והוא חוסל.
נכתב ע"י אסתר10;1322451:באיזו עיר?
אין לי מושג מה מאומת ומה לא, והיות ואין לי ווטסאפ ולא הודעות רשמיות של דובר צה"ל, אני לא יודע מה מאומת. בדרך כלל אני משתדל לכתוב שאלו דיווחים ממקורות פלסטיניים.נכתב ע"י דודיק;1322455:בבקשה אם אפשר לא לכתוב שמועות לא מאומתות שמקורן בווטסאפ
בימים כאלה רצות כל הזמן שמועות בווטסאפ שרובן כלל לא נכונות
וגם אם זה נכון כל עוד זה לא הותר לפרסם כנראה יש סיבה לזה
אז בוא נחסוך את זה לפחות מאתנו
לפי השקט נראה שכרגע מסובך להם יותר לשלוח טילים. כך שבעז"ה יהיה לילה שקט.נכתב ע"י שרית גולד;1322459:בני ברק. ואזעקה לא מעירה אותי.
נכתב ע"י קוביה;1322487:לפי השקט נראה שכרגע מסובך להם יותר לשלוח טילים. כך שבעז"ה יהיה לילה שקט.
לכי לישון רגועה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים