- הוסף לסימניות
- #3,401
נכתב ע"י דודיק;1332113:מה יהיה עם נשות השאלים
אתמול ירו באחת כזאת היום עצרו אחת נוספת
או שבזמנים מתוחים לא יצאו מהבית
או שלפחות יורידו את הכפפות![]()
אם היא היתה עונה בבידוק
ולא ממשיכה ללכת בלי להתייחס
לא היו עושים לה כלום..
נכתב ע"י דודיק;1332113:מה יהיה עם נשות השאלים
אתמול ירו באחת כזאת היום עצרו אחת נוספת
או שבזמנים מתוחים לא יצאו מהבית
או שלפחות יורידו את הכפפות![]()
אבל מה לעשות שאסור לדבר עם גברים?נכתב ע"י חן שיין;1332131:אם היא היתה עונה בבידוק
לא היו עושים לה כלום..
נכון מאוד! עניתי על זה אתמול:נכתב ע"י חן שיין;1332131:אם היא היתה עונה בבידוק
לא היו עושים לה כלום..
קטונתי מלהבין אותם...נכתב ע"י חנון;1331655:זה לא צנוע לענות לגבר לכן היא לא ענתה
נכתב ע"י חן שיין;1332131:אם היא היתה עונה בבידוק
לא היו עושים לה כלום..
בירושלים זה זוועה!נכתב ע"י MV25;1332343:קיבלתי במייל תמונות
וגם אני הייתי יורה ועוצרת
זו תופעה שאסור להסכים לה
אם ח"ו יקרה משהוא ממחבל שהתחפש לכת השאלים
כולם אז יצעקו למה לא עצרו את זה בזמן
מדובר באלו שמכוסות מכף רגל עד ראש כולל הכל
אי אפשר לדעת מי נמצא מתחת
נכתב ע"י חנון;1332357:בירושלים זה זוועה!
את יודעת כמה פעמים נבהלתי מהם?
בפעם הראשונה כשראיתי את התופעה הזו הייתי באמצע עליה ופתאום בא דבר שחור מולי, קפצתי בבהלה והיא אומרת לי החלוק שלך צמוד! [חלוק "ממש" צמוד שלבשתי שנה קודם במצב מיוחד ...]
אמרתי לה את נראית מחבלת! והמשכתי בדרכי ואפילו לא הקשבתי למה שקיקשה לי אח"כ...
נכתב ע"י ירושלמער;1332425:סקר 'ערוץ הכנסת': הליכוד 30, הבית היהודי 18, העבודה 15, יש עתיד 10, מרצ 10, ש"ס 9, ישראל ביתנו 8, יהדות התורה 7, התנועה 4 וערבים 9.
נכתב ע"י מוזיקאית;1332441:באותו עניין
שמעתי שערכו סקר לגבי מי יהיה ראש הממשלה הבא של ישראל.
נתניהו היה במקום הכי גבוה אחריו בנט....וכו'
במקום האחרון עם אחוז אחד!!!!!
היה:"יאיר לפיד" (זה מה שקורה לשונאי ישראל!)
נכתב ע"י ירושלמער;1332425:סקר 'ערוץ הכנסת': הליכוד 30, הבית היהודי 18, העבודה 15, יש עתיד 10, מרצ 10, ש"ס 9, ישראל ביתנו 8, יהדות התורה 7, התנועה 4 וערבים 9.
נכתב ע"י מילה בסלע;1332443:אחוז אחד?? זה הרבה מידי בשבילו.
נכתב ע"י מוזיקאית;1332441:באותו עניין
שמעתי שערכו סקר לגבי מי יהיה ראש הממשלה הבא של ישראל.
נתניהו היה במקום הכי גבוה אחריו בנט....וכו'
במקום האחרון עם אחוז אחד!!!!!
היה:"יאיר לפיד" (זה מה שקורה לשונאי ישראל!)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים