- הוסף לסימניות
- #4,201
אני רוצה את ההטבות שהאנגלים נותנים למשפחות ברוכות ילדים...נכתב ע"י GRN;1336587:יש כאן מישהו שרוצה את האנגלים כאן בארץ???
אני רוצה את ההטבות שהאנגלים נותנים למשפחות ברוכות ילדים...נכתב ע"י GRN;1336587:יש כאן מישהו שרוצה את האנגלים כאן בארץ???
חשש לאירוע ביטחוני בתל אביב: סריקות במרכז העירנכתב ע"י עוד אחד;1336602:פעם שניה: מי מתנדב לפתוח אשכול חדש לדיווחים?
נכתב ע"י עוד אחד;1336602:פעם שניה: מי מתנדב לפתוח אשכול חדש לדיווחים?
נכתב ע"י אבש;1336605:חשש לאירוע ביטחוני בתל אביב: סריקות במרכז העיר
המשטרה מנהלת בשעה זו (שני) מצוד אחר חשוד שהגיע למרכז העיר תל אביב, ככל הנראה על מנת לבצע פיגוע. הכוחות הוזעקו לצומת הרחובות דיזנגוף ונורדאו והחלו לבצע סריקות מבית לבית.
נכתב ע"י דודיק;1336575:אני אסביר לך מה זה יתן לי
לפעמים יש וויכוח ואתה רוצה לדעת עם מי הציבור מזדהה
האם אתך או הצד שכנגד
אבל אז אתה מגלה שהרבה מאלה שצלצלו לך צלצלו גם לדעה ההפוכה
כשהסיבה לזה היא שבן אדם יושב על המחשב
רואה הודעה נגד נושא מסוים והוא איכשהו מסכים עם הדברים וישר הוא מצלצל
ואז הוא קורא הודעה הפוכה ומשתכנע, אז הוא מצלצל גם לו
ומה שאני רוצה שלפני שמצלצלים יעברו על שתי הדעות ואז יחליטו למי לצלצל
נכתב ע"י חולי;1336569:ואני יזכיר לך שהציונים יכלו להציל מאות אלפי יהודי הונגריה בשביל כמה קרונות אוכל (כ70 שח לראש) והם אמרו שעדיף להשקיע זאת בפיתוח הציונות
בעוד כמה דקות אעלה לכאן ׁׁשיחה מקיפה מאוד בנושא מאת הר' מנחם שטיין שליט"א
נכתב ע"י מוזיקאית;1336611:שד' ישמור!!
זה קרוב אלי,מה קורה?
מה קורה עם זה??
נכתב ע"י Art Studio;1336749:נשמע הגיוני שערבי שמתחרט ולא מעוניין לבצע פיגוע - יתקשר למשטרה?
ונוסף על כך, הוא לא יכול לשוב כפי שהגיע? בהנחה שנשלח ע"י "מפעילים" - הוא אינו חושש לשוב לביתו - בפרט לאחר פרסום השיחה עם המשטרה?
נכתב ע"י Art Studio;1336749:נשמע הגיוני שערבי שמתחרט ולא מעוניין לבצע פיגוע - יתקשר למשטרה?
ונוסף על כך, הוא לא יכול לשוב כפי שהגיע? בהנחה שנשלח ע"י "מפעילים" - הוא אינו חושש לשוב לביתו - בפרט לאחר פרסום השיחה עם המשטרה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים