- הוסף לסימניות
בעיקרון- כן.האם יש את זה בחנות למכשירי כתיבה רגילה?
HB- אמור להיות לכולם (או 2H שזה די דומה)
B2 B6 וכו' -קונים בד"כ בבודדים- זה אמור להימצא במתקן אצל המוכר...
אם את מב"ב אוכל לתת לך שמות חנויות..
בעיקרון- כן.האם יש את זה בחנות למכשירי כתיבה רגילה?
יש בצומת שילת חנות שנקראת ארט דיפו. אני חושבת שיש שםאני ממודיעין עילית חבל
טוב אין שם, יש עפרונות אחרות טובות
מניחה שבחנות לחומרי יצירה או אמנות כמו ארטא, יהיה.האם יש את זה בחנות למכשירי כתיבה רגילה? כי היתי שם ואין סוגים כאלה
אין לנו בברכפלד חנות לאומנות, ויצירה אין שם בחנות כאלה עפרונותמניחה שבחנות לחומרי יצירה או אמנות כמו ארטא, יהיה.
בארט דיפו בצומת שילת, מול צומת ספרים. יש שם הכל! גם עטים, לורדים, כלי טשטוש, סכינים-- הכל. אני שם כל הזמן.אני ממודיעין עילית חבל
ויצירה אין שם בחנות כאלה עפרונות
בארט דיפו בצומת שילת
דבר ראשון שילת זה חמש דקות ממודיעין עילית בכל קו שיוצא משם. חוצמאולי 11?ברצינות, אין להשיג עפרונות רכים במודיעין עילית?..
כלומר, לחיות בסביבה שצרכיך הבסיסיים הם בגדר חידוש נדיר
מרגיש לי בדידות איומה...
?הוא שאמרתי....
ברצינות, אין להשיג עפרונות רכים במודיעין עילית?..
הם חייבים להיות חלק בלתי נפרד מהעולם
את בטוחה שאת גרה שם?
הופס, קצה חוט.אני שם כל הזמן.
מעולה, עכשיו רק צריך להקים מארב, ואני עושה 'וי' על הסעיף הזה ברשימה שלי.אני שם כל הזמן.
הופס, קצה חוט.
חברה מי באה איתי למשמרות מעקב?
יופי.מעולה, עכשיו רק צריך להקים מארב,
יו לא שמתי לב שגם את כתבת...יופי.
מי עוד בשורותינו?
אני ניסתי רק בדף וצבע ולא מצאתי לא ידעתי שבעזרה ואחווה יש ובהכל בשקל איןדבר ראשון שילת זה חמש דקות ממודיעין עילית בכל קו שיוצא משם. חוצמאולי 11?
דבר שני אולי בחיסי מוכרים עפרונות כאלה.
את יכולה גם לנסות דף וצבע.
אני חושבת שראיתי פעם באיזו חנות הכל בשקל איפשהו.
תנסי את עזרה ואחווה גם.
אז מי שרוצה לחשוף אותך-שיגיע לשם????אני שם כל הזמן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים