נכתב ע"י חסידישער;1007637:זה בעלזא? כי זה נראה כך... קח את זה בחשבון.
זה נראה לי קהל עדת ירושלים בביתר עילית, כך שלדעתי העמודונים למעלה לא מתאימים.
נכתב ע"י גיל קוליוק;1007594:יפה מאוד.
מצטרף לקודמי, עבודה נקיה ויפה, נקודות לשיפור -
א. פרופורציה, נראה שאין פרופורציה בין העצים למבנה, מנורות וכו' (נראה שהצמחיה יוצאת מתוך הריצוף).
ב. אחד הדברים שגורמים לריאליסטיות, כפי שניתן לראות בחיים, הינו הפרטים. כפי שניתן לראות הקב"ה דואג למכלול, דהיינו הפרטים הניכרים, וכן לפרטים שפחות ניכרים, אע"פ שלכאורה נראים לנו זניחים, בתת-מודע זה נותן לנו את הרגשת החיים מסביב, וכך גם בהדמיה. הצעה - תשקיע בפיתוח סביבתי.
ג. תאורה - תפעיל את ה - sun&sky, אם צריך תשחק עם היוטיליטי של החשיפה.
נכתב ע"י גיל קוליוק;1007669:תשחק עם היוטיליטי של החשיפה, לעלות תמונת מסך?
אני שואל מכיון שידוע לי שזה לא כ"כ מוכר.
נכתב ע"י גיל קוליוק;1007673:כנראה שאתה צריך לשנות את המשתנים כדי שזה יעבוד טוב, כמו-כן לשחק בחשיפה, כאשר אני עובד עם מנטל ריי, אני משחק גם עם המשתנים הנ"ל.
נכתב ע"י גיל קוליוק;1007685:מכיון שהוא מובנה באופן שיוסיף לריאליסטיות, ובנוסף הוא יאיר לך את הסצינה באופן הנכון.
לדוגמא - כעת הצד הימני ביותר שלך שרוף, לעומת הצד השמאלי שלך שהוא חשוך יחסית, כלומר, לפי חוזק האור שבצד ימין היית מצפה לאופן אחר של תאורה בצד שמאל (למרות שלפי הצל של העץ השמש מצד שמאל ללא מבנה שמפריע לקרני אור).
אתה יכול לנסות גם לעשות עם HDRI, אך לענ"ד תנסה קודם כל את ה - sun&sky.
נכתב ע"י ip6;1007707:הדמיה יפה, כמו שגיל כתב תשקיע בפיתוח סביבתי.
תעבור לויריי ותחסוך לעצמך הרבה בעיות למשל בעיית השמש לא תהיה בויריי, תבנה בקנה מידה אמיתי כך תוכל לעשות את העצים עמודי תאורה וכו' בדיוק לפי הגודל ולא לפי העין.
בהצלחה
נכתב ע"י ip6;1013251:הרבה יותר יפה.
עדיף לשים את המצלמה יותר נמוך, אני בדרך כלל שם בגובה אדם או קצת יותר גבוה כך הבניין יראה גבוה וגדול, תשקיע בפיתוח סביבתי, תבנה בקנה מידה זה נראה שיש פה בעיה של קנה מידה, העצים נראים קטנים מדי וההרים ששמת הייתי מוותר עליהם אפילו אם במציאות הם קיימים, הטקסטורה של הבניין נראה ששמת ריפלקשיין, אם כן תוריד את זה ותשאיר רק במפ, באופן כללי תמיד טוב לראות הדמיות של מקצוענים ולנסות להגיע לרמתם, זה מאוד עוזר, בהצלחה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים