- הוסף לסימניות
אני לא מהתחום סתם משפצת עכשיו וישבתי על טרליון השראות...למה?
ובכללי, אם נשארים בתוכנית ההדמיה,
יכול להיות שהמזווה בהתחלה קצת מידי גדול וחונק?
נראה לי יותר נכון אבל מהבאמת עם להחלף בין הצד החלבי לדלפק?
והמזוה בהתחלה ממש לא מפריע...
אני לא מהתחום סתם משפצת עכשיו וישבתי על טרליון השראות...למה?
ובכללי, אם נשארים בתוכנית ההדמיה,
יכול להיות שהמזווה בהתחלה קצת מידי גדול וחונק?
אם יש לך השראות מעניינות אני אשמח לראות...אני לא מהתחום סתם משפצת עכשיו וישבתי על טרליון השראות...
נראה לי יותר נכון אבל מהבאמת עם להחלף בין הצד החלבי לדלפק?
איפה שהשיש החלבי. תקצרי את השיש עד הפינה. את הכירים תשימי בקצה, ואז את גם מסדרת עם הענין של התנורים.אם יש לך השראות מעניינות אני אשמח לראות...
מה זה נקרא להחליף את החלבי עם הדלפק?
נניח שיהיה שיש חלבי נפרד איפה שהדלפק עכשיו,
אז איפה יהיה השולחן?
איפה התנורים?ואז את גם מסדרת עם הענין של התנורים.
לא.בגדול חשבתי שהמזווה והתנורים השארו.איפה התנורים?
נראה לך שייכנס שם גם מזווה, גם תנורים וגם שיש חלבי כולל כיור?לא.בגדול חשבתי שהמזווה והתנורים השארו.
במחשבה שניה תעשה מזווה טיפה יותר צר נגיד 40 ס"מ רוחב ולידו התנורים ואז שיש חלבי, אמנם לא גדל אבל עובד.
כמה מטר יש שם?נראה לך שייכנס שם גם מזווה, גם תנורים וגם שיש חלבי כולל כיור?
נראה לי צפוף מידיי
וגם ליד המקרר אין מקום כל כך לשולחן
האמת שלא, יש כל כך הרבה אופציות...לקחת מעצבת?
2.5 מתחילת המקרר עד סוף השישכמה מטר יש שם?
ממליצה מאד לקחת אפילו לשעת יעוץ שתעבד את התוכנית איתך בצורה מקצועית.האמת שלא, יש כל כך הרבה אופציות...
לא היה לי מושג מאיפה להתחיל.
לכן העלתי לכאן את התוכנית של הנגר כדי לשמוע חוות דעת מקצועית אם היא נכונה
את משאירה מקום למקרר גדול?2.5 מתחילת המקרר עד סוף השיש
יש לך מישהי שעשית אצלה עכשיו ונהנית?ממליצה מאד לקחת אפילו לשעת יעוץ שתעבד את התוכנית איתך בצורה מקצועית.
שווה כל אגורה!!!
אני לא כל כך יודעתאת משאירה מקום למקרר גדול?
אז זה. מטר ועוד חצי ליד הכיריים. מטר מספיק לפינת ישיבה?אני לא כל כך יודעת
עכשיו המקרר שלי קטן ואני רוצה להעביר אותו אבל הבנתי שמומלץ כן לשמור מקום למקרר גדול
לא נראה לי הגיוני....אז זה. מטר ועוד חצי ליד הכיריים. מטר מספיק לפינת ישיבה?
לאיזה צורך בעצם?-אולי תשימו את העמודת בילד אין בצד הבשרי ולא החלבי (צמוד לחדר כביסה, ותזיזו את הכל בהתאם)
כן, רעיון מצוין.-אתם לא מעדיפים להצמיד את הכיור הבשרי לקיר וכך להרוויח משטח יותר גדול?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים