- הוסף לסימניות
הכתיבה היא יותר בשבילנו, בלי שפיטה או משהו.@יוסף יצחק פ. האם צריך לכתוב את כל הקטעים שוב? מה פסק הדין של מנה ל האתגר?
אז אני חושבת שכל עוד כתבת - ענית על האתגר..
הכתיבה היא יותר בשבילנו, בלי שפיטה או משהו.@יוסף יצחק פ. האם צריך לכתוב את כל הקטעים שוב? מה פסק הדין של מנה ל האתגר?
לא נחייב אתכם.@יוסף יצחק פ. האם צריך לכתוב את כל הקטעים שוב? מה פסק הדין של מנה ל האתגר?
כתיבה היא יותר בשבילנו, בלי שפיטה או משהו.
אז אני חושבת שכל עוד כתבת - ענית על האתגר..
שיתוף:#דחליל - 25
אני הבטתי בהם כשהם הגיעו, הדמעות. הדמעות תמיד היו בקצה העין, הם ממש נזהרו שלא לפלוט אותן החוצה, אבל אצלי... אני נתתי לדמעות לזלוג.
לפעמים אני מביטה מבעד לזגוגיות החלון, מדמיינת את עצמי שוברת אותן לרסיסים, ואז פורצת את סורגי הברזל המחלידים וקופצת אל החופש, אל המרחבים הירוקים, אל האנשים, המכוניות, הריח של הגשם ביום חורפי, הריח של המרק שיש לי בבית.
אבל אני לא בבית.
אני גם לא יכולה לשבור את זגוגיות החלון.
לא כי אני לא אמיצה או חסרת כלים, אלא... אני פשוט לא מסוגלת.
וזו עבודה, זה ייקח זמן. רוב העבודה היא לשנות את הגוף שלי ואת האובססיה שהוא התרגל לחיות דרכה. וזה ממש לא פשוט.
יש רגעים שאני שואלת את עצמי למה אני בחיים ויש רגעים שאני מתלבטת לקחת לעצמי את החיים, או שמלאך המוות כבר ממתין לי על עדן החלון ומזכיר לי מה יקרה אם לא אקשיב לצוות ולאחראים ולא אסיים את הקוטג' בארוחת הבוקר.
מיומנה של מתמודדת עם הפרעות אכילה.
חזק.מצלמה.
לפעמים אני מרגישה שקופה. וזה מוזר. כל היום מסתכלים אלי, מחייכים לכיווני, מתפעלים מהאיכות שלי, ולמרות זאת אני מרגישה שקופה. כשסיפרתי פעם על התחושה, ליגלגו. אמרו: 'את נהנית להתלונן. עלינו לא מעיפים מבט'. ולמרות שהדברים נכונים, ידעתי שאני צודקת.
באירועים קוראים לכולם להביט עלי. לפעמים שואלים עלי פרטים. דגם, שנת יצור. ולמרות שסובבים סביבי המון, אני יודעת שאני האמיתית- לא מעניינת אף אחד.
ולא, אני לא מצלמה. אני בחורה בשידוכים.
תודה כיף לשמועחזק.
קטע יפה ממש
אחד הטובים.
מה שאתגר מוציא מאנשים.
אמאלה!!!טוב מאוחר מלא כלום
סתם כי הבוקר פתחתי את פרוג ונזכרתי באתגר החמוד הזה אז החלטתי לכתוב משהו,
אח"כ שמתי לב שהדחליל היה לפני יומיים
דחליל
סוף סוף פתחו בריכה בעיר.
הלכנו כמה חברות יום אחרי הפתיחה (ביום הפתיחה תמיד עמוס).
נכנסנו לאולם של הבריכה, ונעצרנו על מקומנו המומות.
הבריכה הייתה ריקה. כמעט ריקה האמת.
במרכז הבריכה, ממש בין המים הרדודים לעמוקים, עמד לו דחליל.
ליתר דיוק זה לא היה דחליל, זו היתה דחלילה!
דחלילה אמיתית, עם ידיים פרושות לצדדים ומבט קפוא.
שפשפנו עיינים, צבטנו אחת את השניה.
לא עזר...
הדחלילה עדיין עמדה שם, קפואה.
אוקיי,
"זה כנראה עניין שיווקי" צחקנו והלכנו להתארגן.
2 חברות זריזות התארגנו מהר ונכנסו לבריכה לפנינו.
כשחזרנו לאולם של הבריכה, עצרנו על מקומנו.
הבריכה הייתה ריקה. כמעט ריקה האמת.
במרכז הבריכה, ממש בין המים הרדודים לעמוקים,
עמדו שלושה דחלילים.
דחלילות, ליתר דיוק.
דחלילות אמיתיות, עם ידיים פרושות לצדדים ומבט קפוא.
חחחח יש בזהאמאלה!!!
ממש צ'יזבט
דחלילה אמיתית, עם ידיים פרושות לצדדים ומבט קפוא.
הדחלילה עדיין עמדה שם, קפואה.
טוב, לסיכום.איך שאני אוהבת אתגרים כאלה!
הלוואי ואני אצליח בכל יום לעלות לכאן קטע קטן וכך לשפר את הכתיבה.
(מעניין אם אני אראה שיפור בין הקטע הראשון לאחרון..)
אז תודה רבה ליוזם!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים