- הוסף לסימניות
לא. זה פרווהנכתב ע"י OR_Design;2002025:גבינה? שמנת?
לאנכתב ע"י manof1;2002028:מרציפן
לא כסוכר גולמינכתב ע"י Art Studio;2002029:סוכר.
שוב לא...נכתב ע"י אתרי;2002030:מייפל
לא. זה פרווהנכתב ע"י OR_Design;2002025:גבינה? שמנת?
לאנכתב ע"י manof1;2002028:מרציפן
לא כסוכר גולמינכתב ע"י Art Studio;2002029:סוכר.
שוב לא...נכתב ע"י אתרי;2002030:מייפל
אוי, לא. אין בזה שום דבר מכל הנ"ל....נכתב ע"י דיצה;2002068:שוקולד חרובים? סילאן? קרם נוגט? אבקת נוגט? קרם קפוצ'ינו? שוקולד קפוצ'ינו?
ריץ'?
זה נראה כמו מרקיז...
בקשר למשלוח-מי שמגיעה מבני ברק, תני לה עוד אחד, בשבילי.........................
אין בזה מרציפן ולא שקדים...נכתב ע"י חדוי כנרת;2002081:נראה איזה משהו מרציפני עם שקדים,משובח כזה...
נכתב ע"י poto12;2002045:טופי כלשהו?
כמו של הממתק המרוקאי? נראה לי מקורנפלור ואבקת סוכר
לאנכתב ע"י poto12;2002045:טופי כלשהו?
כמו של הממתק המרוקאי? נראה לי מקורנפלור ואבקת סוכר
לא ולאנכתב ע"י לה;2002094:חמאת בוטנים או לוטוס
ממרח מחלבה- כן.נכתב ע"י revrut;2002095:אולי כבר כתבו-
סוכר מקורמל עם ממרח החלבה
לא שמתי לב. עכשיו עניתינכתב ע"י poto12;2002100:לא ענית לי.....
אל תשכחי שחלק מהתגובות הן שלי...נכתב ע"י 63388;2002102:נראה לי בשום אשכול לא מצליחים לאתגר נשים תוך פחות משעתיים עם כל כך הרבה תגובות!
צל"ש לבקר!
מורידה את הכובע...
נכתב ע"י cvan;2002120:הגעתי לפה אחרי שיטוט ברשת במטרה להבין איך עושים זיגוג לבן.
ובכן, איך עושים את הספירלה הלבנה על הפוטיפר הזה? אבקת סוכר?
ועוד שאלה אם אפשר- איך עושים ציפוי שוקולד לבן- ניסיתי את הצמקאו הלבן וגם את החלבי ופשוט נורא ... הכל מתפרק ונהיה שמנוני.
אנא עזרתכן. לא זכיתי עדיין בחיי לעשות ציפוי לבן!!![]()
כתבתי לך באישי!נכתב ע"י cvan;2002120:הגעתי לפה אחרי שיטוט ברשת במטרה להבין איך עושים זיגוג לבן.
ובכן, איך עושים את הספירלה הלבנה על הפוטיפר הזה? אבקת סוכר?
ועוד שאלה אם אפשר- איך עושים ציפוי שוקולד לבן- ניסיתי את הצמקאו הלבן וגם את החלבי ופשוט נורא ... הכל מתפרק ונהיה שמנוני.
אנא עזרתכן. לא זכיתי עדיין בחיי לעשות ציפוי לבן!!![]()
לא. אין בננות. הן משחירות לי פה על השיש....נכתב ע"י פשוט;2002109:אההההה.......
אני יודעת!!
בננות?!!
אוי, לא!נכתב ע"י חדוי כנרת;2002113:אולי בכיוון הירוקים יותר?
טופו?
גם לאנכתב ע"י איי בי מדיה;2002114:בס"ד
דבש?
נכתב ע"י חדוי כנרת;2002125:שוקולד לבן כתבו?
לא.נכתב ע"י ישראלית;2002127:חתיכות אגוזי מלך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //