ARTLINE123
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
פופקורן?
נכתב ע"י hbecker;2079982:יש עוד רכיב אחד. מפתיע ביותר.
רמז: הרכיב לא מוסיף בטעם- אלא עושה משהו למרקם
צאו מהריבוע. גם לא רואים את הרכיב הזה בעין....
לאנכתב ע"י פשוט;2079614:קמח תפו"א??
לאנכתב ע"י album;2079632:צ'יפס?
לאנכתב ע"י רשל;2079647:גליליות?
את לא חייבת להשתתף. האתגר הזה עלה אחרי שקיבלתי פניות באישי לחזור עם אתגר נוסף בסגנון הזה.נכתב ע"י mig;2079682:סליחה על השאלה, ואין כאן משהו נגד בקר או מתכוניה המוצלחים (חלקם מנסיון)
אלא יותר כלפי אופן האתגר.
מה הענין לתת תמונה ולזהות את המרכיבים שלה?
הרי זה משהו שיכולות להיות בו אין סוף אפשרויות.
לא יותר מאתגר לתת רשימת מרכיבים שכל אחת תנסה להרכיב מהם את המשהו הכי מוצלח, ואז לתת את המתכון המנצח?
לאנכתב ע"י chavi9;2079696:טופו...
אני מגיבה לך כמו למיג. ושוב- לא חייבים להשתתף. מי שרוצה- בכיף ומי שלא לא חייבת. תכל'ס יש נשים שאוהבות את זה כי אחרת לא הייתי מעלה כזה אתגר. העליתי כי קיבלתי בקשות לזה....נכתב ע"י poto12;2079727:גמני שואלת?
מילא היה אפשר למשש/להריח שאז זה אתגר
אבל מתמונה עם גווני תאורה שונים בכל מצב
ולא תמיד ברורים יכול להיות מלאא אופציות
האופציה של מיג מוצלחת
או משהו אחר
במתכונת הנוכחית בד"כ אני נכנסת בהתחלה ובסוף (בשביל לראות מה פספסתי)
ואם יש לי רעיון לניחוש באוויר אני זורקת
לאנכתב ע"י or lezion;2079735:פרורי מצות?
כבר כתבנו שיש קמח מצה
תמר?
לאנכתב ע"י tttsarattt;2079739:בננה?
ריבת תותים או דובדבנים?
לאנכתב ע"י שלוומי;2079751:מרשמלו?
לאנכתב ע"י ARTLINE123;2079985:פופקורן?
לאנכתב ע"י מגנום;2079990:חמאת בוטנים, סוכר וניל, ממרח שוקולד
בשילוב עם הדבש עושה מרקם כמו של טופי....ועוד רגע אני כבר מגלה וסוגרת את האתגר הזה.נכתב ע"י יפה;2079994:אולי תתני רמז נוסף: מה זה עושה למרקם?
לאנכתב ע"י מפרגנת;2079996:פיצפוצי אורז
לאנכתב ע"י מפרגנת;2079997:קורנפלקס
לאנכתב ע"י chanak4;2079999:ג'לטין, ג'לי, פודינג
לאנכתב ע"י טוליפ;2080000:קמח תפו"א? שמן?
לאנכתב ע"י פרוגיסתית;2080002:קורנפלקס טחון במעבד-מזון
לאנכתב ע"י אוניה;2080025:שמן קוקוס
לאנכתב ע"י BlueRay;2080041:קולה?
לאנכתב ע"י רי;2080082:פטריות?
סויה?
נכתב ע"י טוליפ;2080110:לפי הרמז שלך:
טחינה?
סילאן?
לאנכתב ע"י PBיסטית;2080122:בסוף תגידי שזה גבינה צהובה, כי יש פה חורים כמו של עכבר![]()
נכתב ע"י טוליפ;2080123:מיונז? (כבר פגשתי מיונז במתכון של עוגה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //