נכתב ע"י park;713240:פאשקעוויל מציג: חכם קונה במכולת • תחרות גולשים
הפוסט נכתב ב: כ״א בטבת תשע״ב (16/01/12) בשעה: 1:16 ע"י: דינקיס
תמיד רציתם בריף מאתגר? לעצב מודעה שכולם ידברו עליה?
אנו שמחים לבשר לכם על תחרות עיצוב חדשה של 'פשקוויל' וחברת 'נקודות' תחת הכותרת:"חכם קונה במכולת".
'נקודות' היא חברת מדיה האחראית על השלטים בכניסה למכולות בערים החרדיות הגדולות. שלטים אלו מיועדים בעיקר עבור חברות המזון, אך לא רק, וחברות רבות המעוניינות לקבל חשיפה איכותית בציבור החרדי מפרסמות בשלטי המדיה של 'נקודות'.
יועצים רבים לניהול כלכלת המשפחה ממליצים לרכז את הקניות במכולות – ככה קונים רק מה שצריך. כחלק ממגמת החיסכון שהתעצמה בעקבות המחאה החברתית של הקיץ האחרון, אנו יוצאים בתחרות עיצוב פרסומת שמסבירה מדוע כדאי לקנות דווקא במכולת.
העיצוב הזוכה יתפרסם בקמפיין רחב היקף בשלטי "נקודות" ובמדיות נוספות. המעצב הזוכה יקבל קמפיין חינם של 40 שלטים לאחד מלקוחותיו. אתם מוזמנים להוריד את הבריף של התחרות ולקחת חלק בפעילות. ועדת השיפוט מתגבשת בימים אלה ותיחשף בימים הקרובים כאן באתר. כל הפרטים שאתם צריכים – בבריף המצורף.
להורדת בריף התחרות לחצו כאן
נכתב ע"י דף נייר;715243:קשה לשכנע כשלא משוכנעים................
נכתב ע"י אלי אלימלך;715484:אני רואה שמתחת לשמך רשום שתחום עיסוקך הוא קופירייטינג. חוששני שאחרי משפט כזה, יותר מתאים לך הסבה במקצוע...
התפקיד שלך כאושיית קרייאטיב הוא למצוא את התועלות במוצרים הכי משעממים, ובתחומים הכי תחרותיים וחדגוניים. אם לא, עריכת וידאו מעולה עבורך...
נכתב ע"י דף נייר;715573:תאר לך!!!
ועם כל זאת לא מסוגל לרמות בכאלה רמות....
נכתב ע"י דחוף;715634:צודק באלף אחוז!
מכולת היא הרבה יותר יקרה, יש לי 3 מכולות בסביבה - יקר רצח.
אם זה לא היה כך לא הייתם עושים תחרות.
עצם התחרות זה הוכחה שהמכולות הולכות ונכחדות.
נכתב ע"י אלי אלימלך;715652:חברה, אתם פשוט לא מתייחסים לגופו של עניין.
פרסומאי מוכר קרח לאסקימוסים.
אם אתם לא יכולים להתמודד עם תועלות של מכולת לעומת פני הרשתות הגדולות, איך תמצאו תועלות של סופרמרקט אחד כנגד רעהו - כשכולנו יודעים שבסופו של דבר (חגים+- שבתות+- וכו') פחות או יותר הסל השנתי בכולם יהיה תואם?
האם לא מספיקה לכם, למשל, התועלת של עמידה במכולת מול אדם אחד חמים ונוח, כנגד עמידה מול מערך קר וקפקאי בסופרים?
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;715791:והוא מרויח בסוף החודש את אותו רווח.
נכתב ע"י נקודות מדיה חכמה;716071:שלום
לאור הבקשות להאריך את זמן התחרות והעבודת שהגיעו בימים האחרונים, החלטנו להאריך את מועד ההשתתפות בתחרות. נעדכן בהמשך עד מתי בדיוק.
תודה לכל השולחים, ולמי שעוד לא שלח... זה הזמן.
איתן
נכתב ע"י ונתנו10;716154:כן מראה על רצינות, לא מראה. עוד כמה ישלחו בעקבות ההודעה?
ייתכן ובסופו של דבר נקבל משהו בחינם? זה מה שחשוב.
נ.ב. במידה ויהיה לי זמן, אשתתף במבצע זה.
רגע, מה אני מקבל בתמורה? קרדיט בצד. וזהו?
נכתב ע"י pr;716431:השיטה החדשה שקנתה אותי (ואני קונה אותה בתמורה)
זה ההזמנות הטלפוניות/אינטרנטיות.
עשינו חשבון, 'מסע' ל"יש" ודומיו אורך על פי רוב כ-3 שעות (כולל הלוך, שיטוט ואיסוף, תור, תשלום, משלוח/אריזה עצמאית וחזור) וכן קונים כל מיני דברים שלא צריך.
נקודה זו האחרונה קורית גם במכולות, אצלי לפחות.
בטלפון או באתר, שום דבר לא נראה מגרה, אפילו השוקולדים יבשושיים משהו כשאין לך את האריזה המרשרשת ביד, אפשר לחשבן בנחת, והמחיר - פה יותר זול ושם יותר יקר.
כוונתי - לפעמים כך ולפעמים כך. בשורה התחתונה, חסכון של הרבה כאב ראש, זמן וכסף (במיוחד כשבעבודתינו טיים איז מאני)
ופלוס נוסף - כל הזמן אתה רואה כמה סכום הצטבר לך בקנייה, בסופר תמיד נכנסים להלם רגעי בקופה.
ואת ההשלמות - אכן במכולת.
ד.א.
תוסיפו את מחיר הדלק, למי שנוסע ברכב, זה גם משהו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים