אתה מכיר את המסלול היעיל של אתרוג?נכתב ע"י מאיר538;1728631:אתרוג פלוס הוא מוצר חדש - מסלולים עם גיבוי של גדולי ישראל מבני ברק. הישג מרשים לבית אתרוג לכל הדעות.
המסלולים של אתרוג פלוס הם יותר קפדניים ויותר מצומצמים.
מי שנצרך לאתרים מיוחדים כדוגמת גרפיקאים וכדו' מומלץ שיתייעץ עם נציגי המוקד האם המסלולים האלה מתאימים לו
נכתב ע"י המקצוען;1728672:אתה מכיר את המסלול היעיל של אתרוג?
חסום כמו בונקר. חוץ מאתרי מינימום, הכל הכל חסום.
איפה אתה ממקם את פלוס?
זה שיש לזה גיבוי מגדו"י זה לא מעניין [לנושא שלנו]...
הא, הבנתינכתב ע"י אהרן2;1728675:האלגוריתם
איזה אתר בדיוק פתוח עם תמונות בעייתיות ביעיל?נכתב ע"י אברהם עימוד;1728685:גם במסלול היעיל יש אתרים עם תמונות לא ראויות.
אמנם הוא לעין ערוך יותר טוב מהמסלול המתקדם, אך גם בו יש פה ושם בעייתיות.
כמובן שגם לא ניתן לקבל בו את אתרי החדשות החרדיים, אתרי קניות וכדו' גם בלקיחת אחריות אישית.
נכתב ע"י המקצוען;1733622:אז מה בכל זאת ההבדל? 1. אין אופצייה להוסיף הנטו שלי. 2. אין אופצייה להוסיף קבוצות.
אין הכי נמי. מסכים עם כל מילה.נכתב ע"י מלפפון;1733713:מבחינתי זה שיש הכשר של רבנים זה פלוס גדול.
ולא משנה לי אם זה אותו דבר בדיוק כמו המסלול היעיל.
זה שיש הכשר, זה אומר שיש פיקוח ואחריות.
נכתב ע"י המקצוען;1733715:אין הכי נמי. מסכים עם כל מילה.
רק עניין אותי לדעת אם יש שינוי גם בסוג המסלול עצמו.
אגב, איזה רבנים חתומים על אתרוג פלוס?
נכתב ע"י rahamim1;1727303:הנה פרטים נוספים...
אתרוג פלוס הוא היחיד שנותן מענה אמיתי לאינטרנט למי שצריך לעבודה ופרנסה.
מותאם כמענה מקצועי לציבור החרדי המקפיד על קלה כבחמורה.
אתרוג פלוס בהכוונת הרבנים הגאונים הגר"ש רוזנברג והגר"י סילמן שליט"א ובד"צ בני ברק.
בהצלחה!
וזה מה שהתמיה אותי. ואני עדיין תמה.נכתב ע"י rahamim1;1727303:אתרוג פלוס הוא היחיד שנותן מענה אמיתי לאינטרנט למי שצריך לעבודה ופרנסה.
מותאם כמענה מקצועי לציבור החרדי המקפיד על קלה כבחמורה.
נכתב ע"י המקצוען;1733806:חבל שהתעלמת מזה, ובעיני זה העיקר:
וזה מה שהתמיה אותי. ואני עדיין תמה.
הם עושים פרסום בעיתונים על פתיחת מסלול חדש, שאין בו כל שינוי בינו למסלול קיים.
אז מה יש בו? חתימה של הרב סילמן?
אז תפרסמו שהשגתם אישורים.
וזה מה שכתבתי לעיל, רעש ציבורי נטו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //