נכתב ע"י dn;707300:בקופסא-
האם אתה עובד גם בקידום אתרים?
שלחתי באישינכתב ע"י smargaliot;708467:אני עובד בקידום
יכול לעזור במשהו?
ואוו שנים לא ראינו אותךנכתב ע"י smargaliot;708467:אני עובד בקידום
יכול לעזור במשהו?
נכתב ע"י dn;708439:מה הכוונה דרך מט"י?
נכתב ע"י שלומירית;707935:אני ממליץ לא לפתוח חנות ברשת לפני מחקר מעמיק בתחום
ניתן גם לפתוח חנות וירטואלית שמבוססת על תוכנית שותפים.נכתב ע"י שלומירית;708952:העובדה שאתה רואה המון חנויות מסביבך זה לא בהכרח שהם מוכרות
אני אנסה לחדד את כוונתי למחקר מעמיק
ישנם 3 סוגי חנויות רשת
1. סניף וירטואלי של חנות קיימת ופעילה (בעולם הרגיל לא הווירטואלי)
2. חנות בודדת (ללא סניף אמיתי ומסודר)
3. חנות וירטואלית של יבואן/מחסן מוצרים.
ההבדל בינהם הוא מהותי ביותר. (אני ינסה לתמצת)
באופציה 1 ו3
פותח החנות הוא בד"כ שועל וותיק בתחום המכירות ומנוסה באספקה ובמשא ומתן וכמובן בתמחור, העובדות הללו נותנות לו יתרון להחזיק חנות וירטואלית גם אם היא בפועל לא רווחית כשלעצמה.
באופציה ה2
פותח החנות הוא לעיתים ללא נסיון וללא וותק בענף (כעצמאי) והציפיות שלו מהחנות הם גבוהות מאוד שלא תמיד מתיישרות עם המציאות. וכמובן נושא המלאי הוא חשוב לא פחות, בד"כ חנויות אלו מסתמכות על ספקים שונים למוצרים שונים, דבר שבזמנן אמת (הזמנות) לא תמיד עובד כמו שצריך ואז.. מתחילות הבעיות. דבר אחרון מימון החנות הוא מטלה משמעותית עבורו, ואי הצלחת החנות יכולה למוטט אותו כלכלית.
לכן, בכל המקרים צריך לבדוק את התחום אליו נכנסים, את השווקים מסביבך, ואת זמני האספקה והמלאים.
כ"כ צריך לבצע מחקר פנימי למסוגלות המכירות בפועל (כי חנות שלא מסוגלת לתת שירות דינה להיסגר!)
בהצלחה
שלומי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י ראש_יהודי;709041:אני מסכימה עם תשובתך שבעיקר מיועדת לאלו שפותחים אתרים/חנויות באינרטנט על ימין ועל שמאל וחושבים שפעולה זו בלבד תעשיר אותם... (ואני לצערי נתקלת בהמון אנשים שזורקים ים של כסף לפח!)
נכתב ע"י Shlomi;708956:ניתן גם לפתוח חנות וירטואלית שמבוססת על תוכנית שותפים.
ולמכור כל מוצר דרך תוכנית שותפים ולהרוויח אחוזים (כך גם נחסך הצורך בנציג מכירות זמין ועוד..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים