- הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות/הארות.
לא הכל גמור, אבל הרוב פחות או יותר מסודר.
אשמח לשמוע את דעתכם.
www.meshubatz.co.il
לא הכל גמור, אבל הרוב פחות או יותר מסודר.
אשמח לשמוע את דעתכם.
www.meshubatz.co.il
מה לא בסדר שם?נכתב ע"י יריב;742453:התחלתי למעלה, מה קורה עם הטמפלייט בלינקים העליונים?
נכתב ע"י Shia;742457:קודם כל שאפו על הפרויקט (הראשון?) על ג'ומלה. אין ספק שהאתר נראה ומרגיש מקצועי ורציני יותר מהפרויקטים שהצגת כאן בעבר.
גם הקו העיצובי נעים ומתאים יפה למוצר.
דבר שני, לא נסתרה ממני היותך המעצבת המוכשרת של המוצרים עצמם. על כך מגיע לך צרור מחמאות נפרד. אין ספק שהאיורים היפהיפיים מעניקים ערך מוסף עצום למוצרים האלה.
אבל מנסיוני, אני בטוח שיותר מעניין אותך לשמוע מה אפשר לשפר ולא לנוח על זרי הדפנה.
אם כן, ברצוני להפנות את תשומת ליבך לנושא הSEO, שדי מוזנח כרגע:
- בטייטל הייתי מצפה לראות משהו כמו "טלראף - לוחות הנצחה ממוחשבים לבתי כנסת" במקום הכותרת הבנאלית והבלתי אפקטיבית הקיימת (עמוד הבית של טלארף)
- בתג H1 הייתי רוצה לראות שוב שתים-שלוש מילות מפתח חשובות במקום האימג' הקיים בעל אלט-תג חסר משמעות (Meshubatz)
- אין בכלל H2 בדף הבית
- כל האימגי'ם בדף, הם בעלי אלט-תגים חסרי משמעות בהקשר של SEO.
ישנם עוד כמה דברים שטיפול בהם בשלב זה יכול לתרום רבות לניראות האתר בגוגל.
כמו"כ אני מציע להיגמל ככל האפשר משימוש בפוטושופ למטרת טקסטים, כותרות וכו' (ע"ע הסליידר וכותרות המשנה של "משפחות המוצרים"). בעזרת טכניקות פשוטות בCSS ניתן לקבל תוצאה יפה ומעוצבת לא פחות, אבל דינמית יותר, נגישה יותר, וידידותית יותר למנועי חיפוש.
נקודה נוספת: אני מציע לבחון מחדש את עניין הניווט וחוויית המשתמש. כרגע ישנם שני תפריטים (שלושה אם סופרים גם את התחתון) בעלי אותה מטרה ואותם פריטים. אולי יש דרך יצירתית ושימושית יותר לנצל את שני שטחי הניווט האלה באופן שיסייע ויקל על המבקרים באתר.
ובקטנה:
- יש שגיאה בכתובת המייל בדף צור-קשר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>[B]r[/B]z.co.il
- הFOOTER דבוק לצד ימין (נראה לי כמו פיקשוש)
- למה צריך את "החשבון שלך | התחבר"?
בס"ה מדובר באתר יפה ומסודר שעם עוד קצת פינישים יכול לשמש כדוגמה מרשימה בתיק העבודות שלך.
המון הצלחה בהמשך!
נכתב ע"י Shlomi;742512:עבודה טובה, אתר מרשים ונוח לגלישה.
בצד ימין בבוקס "ברוכים הבאים לטלראף" הקישור הראשון מעביר לmeshubatz.co.il/old שלא קיים.
אם כבר מדברים על SEO, מה עם תגי מטה?
המון בהצלחה![]()
נכתב ע"י mat;742751:כמה הערות קטנות
להוריד את האיקון של גומלה.
להוריד את הלינק הזה "כניסה לניהול" למטה ולשנות נתיב ניהול.
נכתב ע"י s976;742864:האתר יפה מאוד!
ה-pop-up menu 'קטלוג ומוצרים' - רחב מדי, כך שכאשר נפתח sub-menu זה נראה לא כ"כ קשור.
בקטלוג המוצרים - הדף נפתח לאט מאד, על כל פנים אצלי - ניתן לשפר את זה: בדף מוצגים הרבה תמונות ברזולוציה די גבוה, והם מוקטנות על ידי הגבלת width. במקום זה כדאי ליצור תמונות מלכתחילה קטנות יותר.
הכפתור - 'שלח' בעמוד 'צור קשר' בהיר מדי ולא מודגש מספיק, כך שלוקח כמה שניות למצוא אותו.
נקי קבצים זמניים, לי זה השתנה.נכתב ע"י גינגית;742923:החלפתי את הפאביקון, ומשום מה זה לא מתחלף לי, מה יכולה להיות הסיבה?
לגבי שינוי רוחב המנו - תפתחי את הקובץ של css האחראי על המנו, נראה לי dj-menu.css או משהו כזה. ותשני שם במקום המתאים (בהגדרה של ul כנראה) width במקום 242 ל-130 או משהו כזה.נכתב ע"י גינגית;742893:לא מצאתי דרך לשנות את רוחב הפופ אפ מנו. אשמח מאד לעזרה בזה. גם להצר אותו וגם את הסאב מניו שלו, וכמו כן אני מאד רוצה לשנות את צבע הפס למעלה וגם את זה לא מצאתי איך לעשות. הצבע לא מוצא חן בעיני. אשמח לעזרה גם בזה.
אתה צודק לגבי התמונות. אתקן זאת.
כפתור שלח - מה אתה מציע, להגדיל אותו או לצבוע אותו בכהה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים