זה קורה גם בבראוןלי יש גם מגמיקס מבחינת עבודה הוא עושה אותה הכי טוב שיש.
מה שמעצבן בו קצת זה במגמיקס xl בחלק של הדיסקיות יש רווח בין הדיסקית למיכל ואז סוף הירק שקוצצים בורח לתוך המיכל ולא נשאר על הדיסקית.
לא ממש מטריד אבל חשוב לציין.
אני רואה שהרבה המליצו על בראון
השאלה אם זה הבראון שמוכרים היום או לפני הרבה שנים
כי אין להשוות את המוצרים של פעם להיום
אני מתלבטת מאוד אם לקנות את בראון ראיתי ב350 שח אשמח אם אלה שיש להם בראון יגיבו אם מדובר על משהו שקנו בשנים האחרונות
התקלקל לי מהר, אבל אולי זו היתה תקלה במכשיר הספיציפימישהו שמע או התנסה במעבד מזון של חברת 'סאוטר'?
גם למג'ימיקיס יש את החלק שחותך לקוביות.... (קנינו לפסח)מגיע גם עם חלק שחותך קוביות
לפי מה שבררתי כל ההבדל בין הדגמים זה החלקים הנוספים (מגרדת שוקולד, מסחטה וכדו')לא קראתי את כל השרשור אז יכול להיות שכבר כתבו ,
הדגמים הטובים של בראון זה 600 650 והם יחסית יקרים
הדגמים הזולים שנראים אותו דבר אבל הם מיוצרים בהונגריה הם 3020 3010 ועולים בסביבות 300-400
אני באמת מנסה להבין, אולי תוכלי לעזור לי. מה יותר טוב במקורי? כל מי ששאלתי וש לו רק אומר ש"זה בלי השוואה" אבל לא שמעתי יתרונות ברורים.גם למג'ימיקיס יש את החלק שחותך לקוביות.... (קנינו לפסח)
אחרי ששרדנו שנים רבות עם קנווד הגיע הזמן למג'ימיקס מקורי שחידשנו לפסח והשארנו אחר כבוד לחמץ.
לתשומת לב שואל השאלה, לענ"ד התשובה לשאלתך היא באיזה תדירות אתם משתמשים במעבד מזון, אם אתם סוחטים אותו יומיום לכל ארוחת צהריים סטנדרטית וכל שכן לשבתות ולחגים, שווה ללכת על הטוב ביותר - מג'ימיקס שהוא המקור... ואם זה מיועד לשימוש של פעם בשבוע תוכלו להסתפק בפשוטים יותר.
בהצלחה!
היה לי את ה-650 היה חזק מאוד והחזיק כ-10 שנים המנוע עדין עובד רק החלקים נשחקו במקום לקנות חלקים חדשים קניתי מכשיר חדש 3020 המנוע חזר מתיקון אחרי כשנתים עבודה...לפי מה שבררתי כל ההבדל בין הדגמים זה החלקים הנוספים (מגרדת שוקולד, מסחטה וכדו')
שאם מתעורר צורך ניתן לרוכשם בנפרד וזה לא יוצא יותר יקר.
איזה חלק? תחדשי לי....גם למג'ימיקיס יש את החלק שחותך לקוביות.... (קנינו לפסח)
מה זה מגרדת שוקולד? איך זה נראה?החלקים הנוספים (מגרדת שוקולד,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים