- הוסף לסימניות
לא מבינה.תבדקי בדיוק מה עוד כתוב
אם זכרוני לא מטעה אותי, זה חלבון גבינה או משו כזה.
לא ממש גבינה צהובה...
"רכיבים: חלב פרה מפוסטר, שומן צמחי, מלח"
לא מבינה.תבדקי בדיוק מה עוד כתוב
אם זכרוני לא מטעה אותי, זה חלבון גבינה או משו כזה.
לא ממש גבינה צהובה...
אוקיירכיבים: חלב פרה מפוסטר, שומן צמחי, מלח"
פיצרלהאוקיי
כנראה טעיתי וזו גבינה של חברה אחרת שעשויה מחלבון גבינה...
זה כאילו שנוסעים בכביש מקביל לגבינה הצהובה
לא מבינה.
"רכיבים: חלב פרה מפוסטר, שומן צמחי, מלח"
זה לא גבינה צהובה.היא גבינה חלבית?
בזמנו אמרו שהיא פרווה...
התכוונת לפיצרלה כנראה.מוצרלה
אז מוצרלה זה איכותי או לא?התכוונת לפיצרלה כנראה.
מוצרלה היא איכותית ומצויינת לפיצה.
התכוונתי למוצרלה ורק החרגתי אותה מכלל הגבינות הצהובות כי היא פשוט לא משתייכת לקטגוריה הזו.התכוונת לפיצרלה כנראה.
מוצרלה היא איכותית ומצויינת לפיצה.
מוצרלה אמיתית היא איכותית מאד וגם לא זולה.אז מוצרלה זה איכותי או לא?
שירה ענתה לך.אז מוצרלה זה איכותי או לא?
תסתכלי ברכיבים כמה אחוזי סויה יש שם....רצתי למקרר לבדוק...
ח-ל-ב-י!!
זה לא אומר כלום למרבה הצער.רצתי למקרר לבדוק...
ח-ל-ב-י!!
עניין של טעם.לא מצדיק את הפער במחיר לענ"ד
שימו לב שהצהובה של טרה מקבלת עובש אחרי שלושה ארבעה ימים מהפתיחהאני משתמשת בגבינה מגורדת של תנובה עמק
אם לא משתמשים בכל הגבינה יש לזה סגירה טובה שאפשר להשים גם במקפיא
אני חושבת שמוצרלה, בדומה לחלומי, טעימה כשהיא נמסה.מוצרלה אמיתית היא איכותית מאד וגם לא זולה.
קיימת יבשה כפתיתים וטריה כגוש גדול או כדורי בייבי.
היבשה פחות יקרה ויותר זמינה לקניה. טעימה מאד על פיצה.
למעשה הפיצה המקורית באיטליה היא עם מוצרלה בלבד אבל רק טריה ולרוב מחלב באפלו.
בכל מקרה, אם את מכינה לילדים אני לא חושבת שקריטי להכין עם מוצרלה. ילדים יאהבו גם עם גבינה צהובה של עמק וכיו"ב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים