תודהאולי בעיית זיכרון פנוי?
בכל אופן קרה לי פעם,
שמרתי עותק של הנוכחי
הקרסתי את התוכנה (כיבוי אלים של המחשב)
פתחתי שוב והתוכנה הציעה פתיחת קובץ שיחזור והכל בא על מקומו בשלום
רק כותב מה עשיתי, לא לוקח אחריות!
תודהאולי בעיית זיכרון פנוי?
בכל אופן קרה לי פעם,
שמרתי עותק של הנוכחי
הקרסתי את התוכנה (כיבוי אלים של המחשב)
פתחתי שוב והתוכנה הציעה פתיחת קובץ שיחזור והכל בא על מקומו בשלום
רק כותב מה עשיתי, לא לוקח אחריות!
אפשר דרך מנהל המשימות.הקרסתי את התוכנה (כיבוי אלים של המחשב)
אולי כאשר אתה פותח את הקובץ והוא שואל אותך האם לשחזר מהשינוי האחרון שעשית עליו תכתוב לו שלאמנצל את ההזמדנות...
יש לי עלון שבועי שהכנתי לראשונה ביום חמישי, עבדתי עליו שעות ע"ג שעות,
קובץ באמת כבד עם הרבה מחרוזות גרעפ ואלמנטים, גלישות טקסט וחלונות
הכל עבד למופת בלי שום קריסה
מיום שישי בכל פעם שאני פותח את הקובץ, האינדיזיין מיד קורס לי
כמובן כיביתי את המחשב, מחקתי את התוכנה התקנתי מחדש
עשיתי את כל ההוראות המפורטות באתר של @אברהם לגבי אינדיזיין שעובד לאט (כמובן מה שאפשר)
וכלום!
בכל שאר הקבצים היא עובדת חלק! רק בזה, אין לי אפשרות אפי' לפתוח בכדי להסיר את הגרעפ!
(ביום שישי היה לי תיקון קטן, אותו עשיתי בסוף בצורה פרימיטיבית דרך ה-PDF,
אבל מה נעשה מהשבוע והלאה, לבנות הכל מחדש?)
גם זה ניסיתי כבר בכל האפשרויותאולי כאשר אתה פותח את הקובץ והוא שואל אותך האם לשחזר מהשינוי האחרון שעשית עליו תכתוב לו שלא
ההמלצה בכלל כרגע לא להשתמש עם 2024 יש בה הרבה בעיותהגרסה אולי?
גרסת 2024 עשתה לי פדיחות גדולות בעימוד
גרסת 2023הגרסה אולי?
גרסת 2024 עשתה לי פדיחות גדולות בעימוד
שלחתי לו את הקובץ, וברוב מומחיותו בתחום הוא שיחזר לי אותהאתה יכול לשלוח לי את הקובץ ואנסה לבדוק אותו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים