בטוח שיש - לדעת גם ללא נטפרי - להכיר את הטכניקה..
בטוח שיש - לדעת גם ללא נטפרי - להכיר את הטכניקה..
תודה רבהלמרות שלא שאלו אותי ישירות -
יש כאן בקישור בלוג הדרכה לבובה כזאת -
המילוי הוא אקרילאן רק מקפידים שזה יהיה אקרילאן בגליל ולא בתפזורת -
חותכים אותו לרצועות כמו תחבושת ואיתו ממלאים בעיקר את הידיים והרגליים.
השער - או שמשיגים שיער מוכן לבובה [יש להציג בחנויות יצירה על רמה כמו פאות קטנטנות]
אפשר גם לקנות אגודת שער אצל פאנית ואז -
או שדוחפים כל פעם לראש הבובה קבוצת שערות ומדביקים -
או שיוצרים ממש פיאה קטנה על רשת מאלבד.
האתגר בבובה הזאת זה הפרצוף - א"א להחליט אם זה ציור או הדפסה בכל אופן זה נהדר.
אנסה ואשתףלמרות שלא שאלו אותי ישירות -
יש כאן בקישור בלוג הדרכה לבובה כזאת -
המילוי הוא אקרילאן רק מקפידים שזה יהיה אקרילאן בגליל ולא בתפזורת -
חותכים אותו לרצועות כמו תחבושת ואיתו ממלאים בעיקר את הידיים והרגליים.
השער - או שמשיגים שיער מוכן לבובה [יש להציג בחנויות יצירה על רמה כמו פאות קטנטנות]
אפשר גם לקנות אגודת שער אצל פאנית ואז -
או שדוחפים כל פעם לראש הבובה קבוצת שערות ומדביקים -
או שיוצרים ממש פיאה קטנה על רשת מאלבד.
האתגר בבובה הזאת זה הפרצוף - א"א להחליט אם זה ציור או הדפסה בכל אופן זה נהדר.
איזה יפה!אני תפרתי את הבובה הזאת.
http://ss-blo-g.blogspot.co.il/2017/03/blog-post.html
זה אתגר רציני. והרבה השקעה.
את השיער העמדתי שורות שורות, ותפרתי לנייר.
ואז קרעתי את הנייר, וכל השיער היה תפור באמצע.
וככה הצמדתי לראש.
כי זה הרבה יותר קל ככה.איזה יפה!
למה לא תפרת את השיער ישר לראש?
והאם הכנסת קיסם בצואר שהראש יעמוד ישר?
התמונה שבתחילת האשכול היא לא DIY היא מוצר של יצרן -השיער של הבובה שצירפת, לדעתי הוא אחד משתי אפשרויות - או פרווה לא אמיתית או צמר לבוד. נראה לי שהאופציה השניה היא הנכונה, אבל עד שלא ניגע ונרגיש, לא נדע באמת.
אמיתי? אולי של זקנה שמתה.התמונה שבתחילת האשכול היא לא DIY היא מוצר של יצרן -
היצרן כותב שזה שיער אמיתי.
עכשיו ראיתי באתר של שושי סירקיס את זה https://shoshi-sirkis.co.il/gallery/באר-מרים-יצירת-בובה/
אולי תשאלי אותה איך היא יצרה אותה?
אני תפרתי את הבובה הזאת.
http://ss-blo-g.blogspot.co.il/2017/03/blog-post.html
זה אתגר רציני. והרבה השקעה.
את השיער העמדתי שורות שורות, ותפרתי לנייר.
ואז קרעתי את הנייר, וכל השיער היה תפור באמצע.
וככה הצמדתי לראש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים