- הוסף לסימניות
הסתדרת?
אני גרה בחיפה ויש לי גם חצאית טוטו וגם משו מאלף-
אני גרה בחיפה ויש לי גם חצאית טוטו וגם משו מאלף-
אם התכוונת אלי..אני צריכה סרבל בצבע בז' לסמאש בשביל בן-
איך אני יוצרת איתך קשר?
יש לך דבר כזה?
אני מביתר רוצה לקנות ממךוגם הזמנתי דיגלונים ורודים וhappy birthday
מאליאקפסרס, רק שזה הגיע לי אחרי הצילומים ואחרי שכבר קניתי בארץ
משהי רוצה לקנות ממני??
(אני גרה בביתר)
ולקנות? יש מצב?אם התכוונת אלי..
בדכ אני לא נותנת סרבלים לצילומי סמאש כי זה חוזר מלוכלך ברמה שבגד יכול ללכת לפח..
יש לי מעיין תחתון /מכנס+ שלייקס ופפיון...
משהי כבר רוצה לקנות את הדגלונים הורודיםאני מביתר רוצה לקנות ממך
איך ליצור קשר?
אני ממש מעוניינת!!!יש לי באזור ביתר, בגד שהזמנתי מאלי אקספרס
בכוונה קניתי עם שרוול ארוך, כי זה היה לעכשיו, כשקר בחוץ
אבל אני באזור ביתר/ ירושלים
יכול לעזור לך?
פה עכשיומשהי כבר רוצה לקנות את הדגלונים הורודים
אבל יש לי את ה"יום הולדת שמח" פעמיים (אחד חדש ואחד שהשתמשתי פעם אחת) ועוד דגלונים בגווני ורוד שגם היו בשימוש פעם אחת, אם את מעוניינת
תעשי לי לייק כשאת פה, ואני אכתוב לך את המספר שלי
תכתבי לי כשאת פה ואני אכתוב לך ומיד אמחוק,אני ממש מעוניינת!!!
בכמה מוכרת?
מה הטלפון שלך?
הי!תכתבי לי כשאת פה ואני אכתוב לך ומיד אמחוק,
אני לא רוצה שהמספר שלי יופיע פה.
משהי יש לה את זה ויכולה לומר האם הלבן הוא שקוף? חוששת שיראו תדוגמא של הטיטוליעל אייזיקוביץ העלתה את הקישור הזה נראה בגד מהמם (עם התמונות האלופות שלה זה באמת מטורףףףףף )
https://he.aliexpress.com/item/32874320056.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dKjQjqf
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //