תודה!יעוץ גנטי במסגרת קופת חולים.
שם גם יסבירו לכם מה המשמעות של הנשאות. יש מחלות שבאות לידי ביטוי רק אם גם בת הזוג נשאית.
לא.תודה!
אני בדיוק מגלגלת על זה בגוגל ומבינה שיתכן והייתי צריכה לפרט יותר
מדובר במחלת נפש ולא גוף בה קיימת מחלקות
יש בדיקה גנטית לדבר כזה
?
יש את הארגון תינוק בריא שמייעץ בנושאים גנטיים
אני רק שואל..דרוש מידע בדחיפות,
האם יש אפשרות לבדוק (ולא משנה העלות) אם בחור/ה נשא של מחלה ידועה שיתכן והיא תורשתית (מחלוקת ברופאים)
דור ישרים כמובן לא נותן מענה,
אבל יש משהו אחר? איפה?
תודה !
אני רק שואל..
יכול ליהות מחלה גנטית
ויהיה עליה מחלוקת בין הרופאים האם זה
תורשתי??
יש לי מספיק שכל ותבונה למה העליתי לפה את הענייןב.
אין לי שמץ של מושג בדברים הללו
וממש לא כדאי להתיעץ על כאלו נושאים חשובים בפורום הזה;!!!
גנטיקה ותוrשה אלו 2 מונחים שונים לגמרי שאנשים מבלבלים ביניהם.אני רק שואל..
יכול ליהות מחלה גנטית
תורשתי??
אין לי הרבה פרטים עליהם אולם כן ידוע לי שהם ארגון המניהל על ידי חרדים טובי לב שרצו לעזור למשפחותמי זה? מה הכוונה? גם למה שצוין לעי'ל?
יש לי ידע בנושא-דרוש מידע בדחיפות,
האם יש אפשרות לבדוק (ולא משנה העלות) אם בחור/ה נשא של מחלה ידועה שיתכן והיא תורשתית (מחלוקת ברופאים)
דור ישרים כמובן לא נותן מענה,
אבל יש משהו אחר? איפה?
תודה !
גנטי ותורשתי אלו שני מושגים שאינם תלויים בהכרח זה בזה.אני רק שואל..
יכול ליהות מחלה גנטית
תורשתי??
קיימות בדיקות גנטיות -השאלה היא לאיזו מחלה. וכיוון שלא ידוע במה מדובר קשה לדעת ולכן ההמלצה היא לשאול פסיכיאטר/גנטיקאי עבור המחלה הספציפית.וואו וואו כל כך הרבה מידע מטעה באשכול אחד...
קיימות בדיקות גנטיות למחלות נפש. מידיעה.
תרימו טלפון לפסיכאטר ותשאלו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים