נכתב ע"י efrat1;n5051843:חבל שהדיון ירד לפסים אישיים.
נכתב ע"י בפוטנציאל;n5051878:למה חבל?
אי אפשר לכתוב מה שרוצים לדרוך לאנשים על כאבים למוסס אותם בדמעות ואז להגיד די די בואו נברח כאילו לא עשינו כלום.
כשאנשים ,מתמודדים עם כאב ורוצים תשובה.
כן,מחכים לנוחם, יום יום שעה שעה וזה לא מרפה , ולא ירפה עד שאכן זה יהיה
כן, לא מרגישה שום בושה לאמר בפה מלא , כואב לי מאד ,
עצוב לי , אני לא רק פוטוגנית וחייכנית .
ואני שואלת למה, ואני רוצה להרגיש טוב.
לא חכמה להגיד עכשיו ברגע זה כשנגעו בכאב בעוצמה כזו ופתחו אותם אז להימנע מלתת לעצמינו תשובות
ולסגור ולחבוש ולנקות את המוגלה המזוהמת הפורצת .
( ואני לא מתכוונת אליך ישירות בכלל אלא לאוריה כללית בפורום שמכל הודעה נוסף משהו קטן עד להתפוצצות של הכאב)
נכתב ע"י אידאה;n5051920:האם לא הגיע הזמן, שיפורסם דוח רפואי, כמה יולדות ל"ע וכמה תינוקות נפטרו בלידות בבתי החולים שונים מתוך כמה לידות?
אולי הגיע הזמן שהציבור ידרוש פרסום כזה.
טבלה: כמה לידות בכל בית חולים בשנה, וכמה מקרים טראגים ל"ע.
הבתי חולים ידעו שכזה מסמך מתפרסם בכזה נושא,
וברור שזה יגרום לטלטלה שם.
מה שקורה היום, שכל יולדת ממוצעת שומעת טענות על כל הבתי חולים כמעט, אז היא כבר לא יודעת מה להעדיף.
נתונים. פרסום נתונים יעזור פה מאד.
נכתב ע"י אידאה;n5051920:האם לא הגיע הזמן, שיפורסם דוח רפואי, כמה יולדות ל"ע וכמה תינוקות נפטרו בלידות בבתי החולים שונים מתוך כמה לידות?
אולי הגיע הזמן שהציבור ידרוש פרסום כזה.
טבלה: כמה לידות בכל בית חולים בשנה, וכמה מקרים טראגים ל"ע.
הבתי חולים ידעו שכזה מסמך מתפרסם בכזה נושא,
וברור שזה יגרום לטלטלה שם.
מה שקורה היום, שכל יולדת ממוצעת שומעת טענות על כל הבתי חולים כמעט, אז היא כבר לא יודעת מה להעדיף.
נתונים. פרסום נתונים יעזור פה מאד.
נכתב ע"י חנון;n5052105:אי אפשר למדוד כאב בס"מ ולשקול את גודל הנסיון במשקל!!!
גם עם אותו נסיון כל אחת מתמודדת בצורה שונה בהתאם לאופיה / בעלה / משפחתה / סביבה וכו'
חבל שיש נשים שכתבו מתוך הכאב ולא הובנו, כשניכר העבודה העצמית שהם עשו לקבל את היסורים באהבה וכגזירת שמים
לא כל אחת מסוגלת לחשוף את עצמה על במה זו - חכמים הזהרו בדבריכם!
כשכואב לא משנה מה שידברו אליך ואיך - זה יכאב
כל אשה יכולה להוציא ספר - השאלה כמה כרכים...
בכל בית חולים יש פאשלות ולעומתם יש אלפי יולדות שיצאו ב"ה בידיים מלאות, ואם ח"ו נגזר גזירה משמים גם הפרופסור הכי גדול לא יראה את מה שצריך לראות
לא נפסיק ללכת לבתי החולים, כן נתפלל שלא ישמע עוד שוד ושבר בגבולנו אמן
נ.ב. כתוב שבביאת המשיח כל התינוקות / עוברים / הפלות יהיו ילדים
הרבה פעמים יש כאלה שעבדו על עצמם הרבה ומספרים חוויות אישיות בבחינת טעמו וראו כי טוב וממש לא מתכוונים להטיף, ההצקות / עלבונות מגיעים עד לב השמים, ויש לזה כמה סיבות:נכתב ע"י מטאלי;n5052164:נכון!
אהבתי את העדינות הנושבת מדברייך!
רק רציתי לומר שגם מי שהוא מאד נעלה והגיע לדרגה גבוהה בקבלת היסורים באהבה ע''י עבודה עצמית, אינו יכול להטיף לאלו שלא הצליחו להגיע לשם.
כוונתו טובה, אך התוצאה עלולה לכאוב להרבה שלא הצליחו/השכילו למנף את האירוע הקשה למקום גבוה יותר באמונה בקב''ה.
אני חשבתי במשך תקופה שהצלחתי, בא האשכול הזה וחשף לי את האמת, שעדיין יש מה לעבוד, זה כואב, זה קשה, ויתכן שישנם עוד קוראים שלא הגיעו ליעד, הדברים הללו עלולים לפגוע בהם!
בכל אופן, אבקש שוב מחילה אם מנימת דברי נפגע אי מי, לא היה זה רצוני ביחוד לא בחודש הרחמים והסליחות, אנא מחלו לי!
שבת שלום.
נכתב ע"י דיסק שרוט;n5051004:יתכן שתקפצו אבל אני חש שבאיזה מקום הם (ולא רק הם אלא כל נותני שירות) מנצלים את הנאיביות של החרדים ובתוך תוכם לא מכבדים את זה אלא לועגים ומרגישים שעם החרדים לא משנה מה שתעשה הם ידונו לכף זכות ויקבלו גזירת שמים ומרגישים פחות מוגבלים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים