זה מה שאמרה לי גננת אחת כשהגעתי למסיבה עם בת השנתיים.מלפפון אני שוב חולקת עלייך
מרשה לי?
בגיל שבועיים התינוק לא יונק רגע.
אני לקחתי אותו בערך בגיל חודש בערך לאסיפת הורים וישבתי מעל חצי שעה להניק.
זה לא כל כך נח כשזה במסיבה , לשבת עם חיתול עלייך וכל שנייה להציץ בסתר , ובקושי להתרכז בילדה ששרה , בטח שלא להצליח לצלם אותה. אני הייתי רוצה להיות כל כולי עם הילדה במסיבה , זה הזמן שלה!!
יש עוד ילדים לאמא לגדל חוץ מהתינוק , ולא יקרה כלום את תזמנת את ההנקה שלו לפני המסיבה ויש לו שעתיים לפחות לישון , והוא ישן בלול אצל השכנה שבבית.
כל אמא ומה שנוח לה , מסבירה לך את הצד השני גם.
אמנם לא יצא לי להשאיר אצל שכנה , סתם כי אני לא נוהגת לחפש שכנות פנויות , אני יודעת שכל אמא עסוקה גם אם היא בחופש בבית היום.
אבל השארתי אצל בעלי במשרד למשל , אין כמעט הבדל מהבחינה הזו. גם הוא לא יכול להניק , כך נראה לי![]()
לא נכוןגם לי נראה עניין של חוסר מודעות.
נשים חושבות שבביות אי אפשר לנוח, כי ככה הכניסו להן לראש.
בשרשור שהיה פה בעבר בנושא, כל מי שהתנסתה בביות מלא המליצה בחום,
בעוד שכל המתנגדות לא ניסו את זה מעולם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים