- הוסף לסימניות
אולי תעזרו לי להגשים חלום ישן?
יש פה מישהי שיש לה נסיון עם ליבוד ועשית בובות צמר?
אשמח לכל מידע.
תודה!!
יש פה מישהי שיש לה נסיון עם ליבוד ועשית בובות צמר?
אשמח לכל מידע.
תודה!!
הי @פעמוני שלג, (איזה שם יפה!)
לי יש נסיון - אשמח לעזור לך להגשים חלום
אין אפשרות לכתוב בפרטי אז כותבת כאן:
איזה מידע את מחפשת? יש לך את החומרים?
אני מעלה כאן בינתיים תמונה שלי להשראה (אבל כנראה אמחק אותה בהמשך)
יש צמר שהוא לליבוד רטוב ויש לליבוד יבש.וואי אני גם אשמח ממש
יש לי צמרים שכתוב עליהם שהם מתאימים לליבוד קניתי גם פעם מחטים
אבללא באמת הבנתי מה אני קונה אז לא בטוח שזה מתאים
ממש אשמל לדעת להתקדם עם זה
אני חושבת שאפשר ללבד יבש גם ממה שיש לך.תודה על התגובה
כנראה מה שיש לי זה הרטוב
יש לי פקעת וההוראות לליבוד באמת,
הן לכבס במכונה....
אצטרך להצטייד בצמר המתאים
לא עלתה תמונה, צרפי למה התכוונת.אני מתחילה להתרגש...
האמת שאני יודעת רק ממה שניסיתי לחפש באינטרנט
הנה דוגמא לחלום שלי:
משהו בסגנון הזה.
ואני לא יודעת כלום. זה ליבוד יבש?
הבנתי שצריך לקנות צמר ומחטים והסתכלי על סרטון הדרכה אחד.
כך שהפניה למידע (או כמובן אם בא לך לכתוב), טיפים, איזה חומרים אני צריכה, איפה לקנות וכו וכו
ישמחו אותי מאד.
תודה רבה סיוון!!! הקנגרו שלך מהמם!
לפיות מתאים להשתמש עם צמר מרינו (בשילוב משי) זה הצמר שמתאים יותר לליבוד רטוב.
אין לי צמר בכלל. כי ראיתי שיש המון סוגים והתבלבלתי.לפיות מתאים להשתמש עם צמר מרינו (בשילוב משי) זה הצמר שמתאים יותר לליבוד רטוב.
אבל הפיות זה בליבוד יבש.
אם יש לך צמר אחר, גם אפשר להפיק מזה פיה כזו,
איזה צמר יש לך?
כמו"כ לזה צריך מחט וספוג מתאים.
ממליצה על הבית של ביתיק בנס ציונה - יש גם משלוחים,אין לי צמר בכלל. כי ראיתי שיש המון סוגים והתבלבלתי.
אז אקנה את מה שהכי מתאים.
יש לך המלצה איפה לקנות?
מה זה ליבוד רטוב ומה זה ליבוד יבש?
הצמר מיד מוכן לעשיה?
נו... בואו נארגן משהו...איזה מגרה...
תודיעו פה כשפותחים סדנה כזאת.
בשביל נשים שצריכות שיגידו להם בדיוק מה לעשות...
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //