נכתב ע"י aiver;176959:ולהבין שאני טיפש שלא מבין?
נכתב ע"י aiver;176968:מצטער,לא באתי מהכיוון הזה.
אני פשוט לא מבין מה בתמונה.מה מצולם?
לא את הפירוש.
נכתב ע"י יעקב1;176980:בס"ד
אבל שיהיה, מזרקת מים בשדרות ירושלים/ת"א צילום למול השמש אנדר חזק+שדאוו בפיקאסה
נכתב ע"י בערלע;176986:נו. זה בדיוק מה שמעניין, אני רוצה ללמוד מה זה, יש לי מצלמה מקצועית, אבל אני עצמי בור ועם הארץ, אז אולי תסביר, מותר לבקש דבר כזה או שזה חוצפה?
לא מקצועית...נכתב ע"י בערלע;176986:נו. זה בדיוק מה שמעניין, אני רוצה ללמוד מה זה, יש לי מצלמה מקצועית, אבל אני עצמי בור ועם הארץ, אז אולי תסביר, מותר לבקש דבר כזה או שזה חוצפה?
נכתב ע"י RCpro;176993:בערעלע, אפשר בקשה אישית?
1. לא לעשות הע' הדבק מוורד לדפדפן.
2. לא לכתוב באותיות קטנטנות.
נכתב ע"י בערלע;176991:כתבת
אנדר חזק+שדאוו בפיקאסה
אני שואל מה זה ההגדרות הללו, איך עושים את זה,
האם זה הגדרה במצלמה, או שמות של שיטות צילום?
נכתב ע"י בערלע;177002:1. אז איך עושים חשיפה בכיוון החשוך? ומה זה המילה 'ראנדאר' חשיפה?
2. מה זה פיקאסה תוכנה לעיבוד תמונות כמו למשל פוטושופ שבה אני עורך את התמונות שלי במה שנקרא 'רמות' או 'גוון רוויה'?
הלו. אתה קורא מחשבות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים