נכתב ע"י msphoto;252117:(גם אני שמרתי קצת בבטן, עד שאזרתי אומץ..)
נכתב ע"י יופי;252159:תודה רבה!............
נתתם לי חשק לצלם....
אם חשבתי עד היום שזה רק 'לכוון וללחוץ' - עכשיו הבנתי שזה דורש מחשבה, טכניקה ווידע שאותו אשמח לרכוש דרך הפורום המכובד הזה!
ולא, לא נפגעתי, ברור לי שזה לא אישי.
נכתב ע"י תם;252173:פורום יהודי מקצועי מתנהל בצורה כזו - שכשיש כאלה תמונות שולחים הודעות נחמדות כאלה באישי......
נכתב ע"י chayasl;252208:סליחה שאני מתערבת......
אתם צודקים בהכל.
אבל זו לא חכמה לשמור בבטן ואח"כ להתקיף ולירות בלי להבחין.
יש לך משהו להגיד? - תגיד!
אל תחכו ש"הגיעו מים עד נפש" ואז מתחילים להקיא לכלוך מאד לא יפה!! כמו שיש כאלה שעשו כאן בלי לנקוב בשם אף אחד.
קצת סובלנות ורגישות כלפי הזולת.
וכן - בשביל זה אפשר גם להשתמש בהודעה אישית.
שנזכה לראות במעלת חברינו ולא חסרונם.
חיה.
(לגבי הודעה אישית - אין טעם לשלוח לכל אחד שמעלה תמונות מסויימות, הודעה אישית. זה לא יועיל לכולם כקבוצה. וחבל לחכות שכל אחד ישלח תמונה כדי להעיר לו אישית![]()
נכתב ע"י chayasl;252221:לפעמים עזרה אישית עדיפה על עזרה כללית!!!!!!!!!!
שלא יצא שכרנו בהפסדנו!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים