כדאי לבדוק קודםקופצת על האשכול..
יש לי פלאפון יחסית חדש נוקי C2 וכבר פעמיים הלך לי המיקרופון, בדקתי וזה לא לכלוך שנכנס,
יש אפשרות לקנות רק את החלק הזה מאלי אקספרס?
קופצת על הנושא - לי גם יש C2 והבטריה מסמנת לי שהיא מתמלאתלי קורה ב c2 שנגמרת לי הבטריה ממש מהר
לדעתי נהיה שם באג שאומר שהבטריה התמלאה למרות שלא באמת,
ככה שזה ממלא רק חצי בטריה,
הממצא מגיע מתצפית שפעם היה לוקח רבה זמן להתמלאת ועכשיו לא,
אתמול בעלי בירר בחנות ברח' עזרא בבני ברקתוכל לתת לי שם של חנות שאני יכולה למצוא סוללה ב30?
שמעתי שיש אפשרות לקנות מטען חיצוני ב 2 דולר שהוא מטעין את הבטריה 100 אחוזקופצת על הנושא - לי גם יש C2 והבטריה מסמנת לי שהיא מתמלאת
אני מוציאה מהשקע והבטריה נראית מלאה ,
לאחר זמן ממש קצר - בום !!!! פס אדום וצפצופים צורמניים עד---------------- הסוללה מרוקנת - - חושך!!!!!
דבר נוסף יש לי גם תופעה מענינת שאם הפלאפון נופל לי על הרצפה כל החלקים יוצאים לטייל
המכסה, הבטריה, הסים ...... ואני אוספת את הג'וקים מהרצפה ומחזירה כל אחד למאורתו.
אבל לא נתעלם מכך שזה פלאפון חזק - ברזל!!!! הוא עבר הרבה בחיים ונשאר חזק ונאמן לתפקידו!!
(ולמי שהתענין פה אחורה אני הזמנתי מאלי אקספרס פלאפון והוא מצוין!!!)
בזאר המציאת ליד ישיבת מיר וגם יש להם סניף בגאולה מאחורי יעלה ב 50 שח, לא מקורי ב25אתמול בעלי בירר בחנות ברח' עזרא בבני ברק
מקורי חדש עולה 65 ש"ח
מקורי - יד שניה עולה 30/35 ש"ח (לא זוכרת)
יש לי אותה בעייה בדיוק נוקיה C2 בן 7 שנים. הסוללה חדשה ואחרי יום מתרוקן בפתומיות. יש פתרון?קופצת על הנושא - לי גם יש C2 והבטריה מסמנת לי שהיא מתמלאת
אני מוציאה מהשקע והבטריה נראית מלאה ,
לאחר זמן ממש קצר - בום !!!! פס אדום וצפצופים צורמניים עד---------------- הסוללה מרוקנת - - חושך!!!!!
דבר נוסף יש לי גם תופעה מענינת שאם הפלאפון נופל לי על הרצפה כל החלקים יוצאים לטייל
המכסה, הבטריה, הסים ...... ואני אוספת את הג'וקים מהרצפה ומחזירה כל אחד למאורתו.
אבל לא נתעלם מכך שזה פלאפון חזק - ברזל!!!! הוא עבר הרבה בחיים ונשאר חזק ונאמן לתפקידו!!
(ולמי שהתענין פה אחורה אני הזמנתי מאלי אקספרס פלאפון והוא מצוין!!!)
עדיף להעלות תמונה של הבטריה.סוללה עלתה 60 שח בגאולה. כמה מקורי אמור לעלות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים