אליהו השמש
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
האם הנגן מומלץ לרכישה?
איכותי? דפוק?
אשמח לעצות ממי שניסה
איכותי? דפוק?
אשמח לעצות ממי שניסה
לי יש את הביזנס פלוס הראשון אני ממש נהנת!!האם הנגן מומלץ לרכישה?
איכותי? דפוק?
אשמח לעצות ממי שניסה
הלוואי שהביזנס פלוס השני היה כמו הראשוןלי יש את הביזנס פלוס הראשון אני ממש נהנת!!
וואו!!! עד כדי כך?לא מומלץ בכלל!!!
מדובר בנגן בעייתי שדרך אגב אין שום דבר משותף בינו לביזנס פלוס 1 חוץ מהמראה החיצוני והתפריט הראשי
אז ככה: הנגן נתקע לעיתים קרובות ולא נדלק ורק אחרי כמה שעות הוא נדלק
לפעמים הוא מריץ שיר במהירות של כמה דקות לשניה ולפעמים במהירות קבועה של 4 שניות לשניה
ולפעמים לא ניתן להריץ כלל
ועוד כמה בעיות צדדיות:
אין לו תאורת מקשים
השמע נמוך
אין שעון מעורר
הדבר היחיד שטוב בו זה העתקת קבצים
בקיצור לא מומלץ בכלל
לצערי אני לא מגזים בכללוואו!!! עד כדי כך?
אין לקנות כבר את הביזנס פלוס הראשון?לצערי אני לא מגזים בכלל
אם אינני טועה הפסיקו ליצר אותואין לקנות כבר את הביזנס פלוס הראשון?
נגני ביזנס/ פלוס/ 2 אחלה נגנים שבעולם!האם הנגן מומלץ לרכישה?
איכותי? דפוק?
אשמח לעצות ממי שניסה
ביזנס פלוס 2 לא מוצלח בכלל ואני מדבר מנסיון אישי שלי ושל עוד כמהנגני ביזנס/ פלוס/ 2 אחלה נגנים שבעולם!
איכותי מאד ונוח!
מומלץ בחום!
שתף אותנו למה?ביזנס פלוס 2 לא מוצלח בכלל ואני מדבר מנסיון אישי שלי ושל עוד כמה
שתף אותנו למה?
לא מומלץ בכלל!!!
מדובר בנגן בעייתי שדרך אגב אין שום דבר משותף בינו לביזנס פלוס 1 חוץ מהמראה החיצוני והתפריט הראשי
אז ככה: הנגן נתקע לעיתים קרובות ולא נדלק ורק אחרי כמה שעות הוא נדלק
לפעמים הוא מריץ שיר במהירות של כמה דקות לשניה ולפעמים במהירות קבועה של 4 שניות לשניה
ולפעמים לא ניתן להריץ כלל
ועוד כמה בעיות צדדיות:
אין לו תאורת מקשים
השמע נמוך
אין שעון מעורר
הדבר היחיד שטוב בו זה העתקת קבצים
בקיצור לא מומלץ בכלל
מה שמוזר שכל מי שפגשתי עד כה חוץ מיאיר למדני והיה לו ביזנס פלוס 2 לא היה מרוצה ממנו וטען שהוא עושה לו בעיותכל נגן וכל טלפון, חצי מהסחורה איכותית, חצי לא איכותית, לכן אין סתירה, יש לי כמה חברים, חלק נהנו מביזנס פלוס וחלק לא, תלוי על מה נפלת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //