למה שלא תברר מול משנת יוסף ?האם למשהו יש מושג או איך אפשר לברר האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?
ברור שעשינו זאת...למה שלא תברר מול משנת יוסף ?
מה הם אמרו ?ברור שעשינו זאת...
תודה בכל אופן על הרצון!
תוכלו לשאול אותו האם ההודעה מגיע ממנו? ואם ידוע לו משהו על ביטוח?אצלינו יש מייל ממנהל התחנה כל שבוע עם חלוקת השעות לפי משפחות, ותוספת בסוף:
שימו לב: מי שמגיע למכירה זה על דעת זה שהוא יודע שישנם מכשולים שונים בשטח המכירה, והוא מסכים שכל נזק שייגרם חלילה זה על אחריותו.
כנראה שזה אומר שאין ביטוח...
האם למשהו יש מושג או איך אפשר לברר האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?
למה שלא תברר מול משנת יוסף ?
ברור שעשינו זאת...
תודה בכל אופן על הרצון!
מה הם אמרו ?
מה יותר פשוט מזה.תודה על כל התגובות אבל לא קיבלנו תשובה לשאלה...
האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?
אם כאן יגידו לך שכן/שלא, והם יאמרו לך אחרת. מה הרווחת? לא ברור!מה הם אמרו ?
ראשית תודה על הרצון לעזור...מה יותר פשוט מזה.
אם כאן יגידו לך שכן/שלא, והם יאמרו לך אחרת. מה הרווחת? לא ברור!
אולי חלק מ'הציבור' רוצה שזה יסגר כבר? אולי לא בא לי לחשב שיום החתונה שלי יוצא ביום של המכירה ואיך אני אוכל לצאת מהבית? אולי מגיע לי קצת פרטיות כשאני יוצאת לפגישות ולא כל השכונה נמצאת לי בדיוק ליד הבית כדי שהם ירוויחו 20 שקל ובעלי החברה ירוויחו מליונים? (מעולם לא קנינו במשנת יוסף ואף אחד לא שאל אותנו אם אנחנו מסכימים שישתמשו בחניה של הבניין בשביל חברה שמרוויחה עשרות מליוני שקלים בשנה)השטח לא של משנת יוסף, כך שיתכן שניתן לתבוע את בעלי השטח.
אבל, יש לקחת בחשבון את ההשלכות של זה על הציבור (האם נקודת החולקה תסגר בגלל זה?)
אגב, בלי קשר לביטוח אם נפלתם ונגרם נזק ניתן לבדוק זכאות לדמי תאונה וכדו
אולי השכנים של כל הבניינים של כל החלוקות בארץ יכולים לבקש דמי שכירות בין על החלוקות העתידיות ובין על החלוקות שהתקיימואולי חלק מ'הציבור' רוצה שזה יסגר כבר? אולי לא בא לי לחשב שיום החתונה שלי יוצא ביום של המכירה ואיך אני אוכל לצאת מהבית? אולי מגיע לי קצת פרטיות כשאני יוצאת לפגישות ולא כל השכונה נמצאת לי בדיוק ליד הבית כדי שהם ירוויחו 20 שקל ובעלי החברה ירוויחו מליונים? (מעולם לא קנינו במשנת יוסף ואף אחד לא שאל אותנו אם אנחנו מסכימים שישתמשו בחניה של הבניין בשביל חברה שמרוויחה עשרות מליוני שקלים בשנה)
זה לא המקום כאן אבל באמת שמשנת יוסף זה הצלה לכלל ישראל זה בפשיטות חלק מהערבות ההדדית שלכם אם ספציפי זה מפריע לך וזה חנייה שלך זכותך להתנגד ואין מה לעשותאולי חלק מ'הציבור' רוצה שזה יסגר כבר? אולי לא בא לי לחשב שיום החתונה שלי יוצא ביום של המכירה ואיך אני אוכל לצאת מהבית? אולי מגיע לי קצת פרטיות כשאני יוצאת לפגישות ולא כל השכונה נמצאת לי בדיוק ליד הבית כדי שהם ירוויחו 20 שקל ובעלי החברה ירוויחו מליונים? (מעולם לא קנינו במשנת יוסף ואף אחד לא שאל אותנו אם אנחנו מסכימים שישתמשו בחניה של הבניין בשביל חברה שמרוויחה עשרות מליוני שקלים בשנה)
מי שלא משלם (ולא משנה מה הסיבה) שכירות, ארנונה, מים, חשמל, וכל מה שעסק רגיל משלם.האם למשהו יש מושג או איך אפשר לברר האם למשנת יוסף יש חברת ביטוח לנזק בתחנת החלוקה?
נראה שמפריע לכותב/ת באופן אישיאולי חלק מ'הציבור' רוצה שזה יסגר כבר? אולי לא בא לי לחשב שיום החתונה שלי יוצא ביום של המכירה ואיך אני אוכל לצאת מהבית? אולי מגיע לי קצת פרטיות כשאני יוצאת לפגישות ולא כל השכונה נמצאת לי בדיוק ליד הבית כדי שהם ירוויחו 20 שקל ובעלי החברה ירוויחו מליונים? (מעולם לא קנינו במשנת יוסף ואף אחד לא שאל אותנו אם אנחנו מסכימים שישתמשו בחניה של הבניין בשביל חברה שמרוויחה עשרות מליוני שקלים בשנה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //