יש חברות אשראי שמציעים את זה בחינם.
לי באמריקן אקספרס יש בחינם בכל טיסה לחול.
לא מכיר.יש בעוד חברות אשראי?
אין לי אמריקן אקספרס
גמני ממליצה עליהם.היום יש את פספורטכארד - ביטוח הכי טוב בשוק.
מקבלים מראש כרטיס אשראי, ובמקרה ח"ו, משלם במקום!
קישור לרכישת ביטוח,
(זה דרך סוכנות -פישמן)
נכון, הבסיסי נראה מספק למי שאין לו מושג בעלויות, כיסוי עבור אשפוז עד סכום של 100,000 ש''ח זה בדיחה.ברוב כרטיסי האשראי יש הטבה כזאת, אבל זה ביטוח בסיסי ומטה. העלות של ביטוח מורחב ומספק היא בדרך כלל דולר או שנים ליום (אין צורך בכל מיני הוספות שיציעו לך).
מנסיוני עדיף לעשות ישירות מול חברות הביטוח, אני תמיד עושה אצל הפניקס באמצעות האתר שלהם, ללא צורך בנציג ובקלות.
נכון, הבסיסי נראה מספק למי שאין לו מושג בעלויות, כיסוי עבור אשפוז עד סכום של 100,000 ש''ח זה בדיחה.
וגם ההשתתפות עצמית שם גבוהה בד''כ
היום יש את פספורטכארד - ביטוח הכי טוב בשוק.
קישור לרכישת ביטוח,
(זה דרך סוכנות -פישמן)
דבר ראשון - שלא צריך להכניס את היד לכיס!במה מתבטאת המיוחדות שלו?
זה עולה אותו דבר עם סוכן או בלי סוכן.אין צורך לפנות דרך סוכן, אני התקשרתי ישירות לפספורטכארד ואמרתי להם מה אני רוצה, הכל מאוד מובן, למה צריך סוכן? כשיש אירוע שמגיע צריך להתקשר אליהם 24 שעות ביממה והם פותחים לך את הכרטיס ל-48 שעות (תלוי בסוג במקרה)
שמתי קישור ישיר לאתר -פספורטכארד אפשר גם באתר שלהם,
היום יש את פספורטכארד - ביטוח הכי טוב בשוק.
קישור לרכישת ביטוח,
(זה דרך סוכנות -פישמן)
אני עשיתי ככהאשמח לכל מידע.
ראיתי שדרך קופ"ח אפשר לעשות ביטוח בהראל. מומלץ?
תודה רבה!
ברוב כרטיסי האשראי יש הטבה כזאת, אבל זה ביטוח בסיסי ומטה. העלות של ביטוח מורחב ומספק היא בדרך כלל דולר או שנים ליום (אין צורך בכל מיני הוספות שיציעו לך).
מנסיוני עדיף לעשות ישירות מול חברות הביטוח, אני תמיד עושה אצל הפניקס באמצעות האתר שלהם, ללא צורך בנציג ובקלות.
נכון, הבסיסי נראה מספק למי שאין לו מושג בעלויות, כיסוי עבור אשפוז עד סכום של 100,000 ש''ח זה בדיחה.
וגם ההשתתפות עצמית שם גבוהה בד''כ
לא יודע, צריך לראות את הפוליסה.יודעים להגיד איך הכיסוי שמאוחדת מציעה דרך הראל?
https://www.prog.co.il/threads/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%97%D7%95-%D7%9C.506970/#post-7168655
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים