- הוסף לסימניות
ואיך אני הייתי אמור לדעת שד"ה אצלך מתחיל באמצע שורה? היה כדאי מלכתחילה לצרף תמונה.
עכשיו תחפש את אותו נוסח, רק בלי הסוגריים הראשונים, ובהחלפה ($1) במקום ($2)
ואיך אני הייתי אמור לדעת שד"ה אצלך מתחיל באמצע שורה? היה כדאי מלכתחילה לצרף תמונה.
יש אפשרות להחיל אותו על הסוגרים חוץ מסטייל מסוים?תופס כל הסוגריים כולל סוגריים בתוך סוגריים
\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
1. בכותרת למעלה (תורת כהן, אות א) - להחליף גופן.
יש לך המלצות?3. ב'דעת כהן' וב'תורת כהן', עדיף שיהיה בשני גופנים שונים, ובאותו גודל.
הבנתי.. יש לך רעיון אחר שאיתו אפשר להראות לקורא שכאן מתחילה כביכול פסקה חדשה או נושא חדש?5. הרווח הזה לא מתאים. גם אם הלקוח ביקש, לפחות תדע שזה לא מתאים.
לא הבנתי למה הייתה כוונתך? לכותרת? לד"ה או לטקטס?6. כאן עדיף להשתמש במשקל בולד של אותו גופן.
הלקוח ביקש את הפונט הזה.. אבל אשמח להמלצות אולי אצליח לדבר איתו על כך8. תנסה פונט אחר בטקסט הראשי.
קודם כל: עכשיו זה הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה מקודם.ביקורת בונה 2
אשמח להערותכם - שיפרתי את הרווחים והחלפתי את הגופנים
קרדיט ל @lab על המסגרת תמונה (שדרך אגב הלקוח שלי אהב אותה אז ממש תודה)
אמנם צריך לשנות את הפונט הנוכחי, אבל ששתי הכותרות תהיינה בדיוק באותו פונט ואותו גודל.3. ב'דעת כהן' וב'תורת כהן', עדיף שיהיה בשני גופנים שונים, ובאותו גודל.
כבודו לא הבין אותי נכון.ה. אני חולק על הקביעה של ר' חיים:
אמנם צריך לשנות את הפונט הנוכחי, אבל ששתי הכותרות תהיינה בדיוק באותו פונט ואותו גודל.3. ב'דעת כהן' וב'תורת כהן', עדיף שיהיה בשני גופנים שונים, ובאותו גודל.
בזכותכם!קודם כל: עכשיו זה הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה מקודם.
אתקן.. אבל המיקום של 'תורת כהן' במיקום הנכון? או שצריך להיות יותר במרכז?ב. המילים רחוקות מדי אחת מהשניה
רעיון מעניין אנסהאו שפשוט רד שורה, ותן לו סגנון פסקא בלי חלון והגדלת מלה ראשונה.
2. האות א מדי גדולה. תקטין אותו קצת ותוריד אותו.
![]()
לא.הקטנתי זה לא יותר מידי קטן?
רואים גם עכשיו, כי זה גופן שונה.לא עדיף כמו מקודם שרואים שזהו תחילת אות חדשה?
אבל בבקשה תוריד אותו, כך שהקו העליון יהיה שווה לקו העליון של הטקסט רץ
נכון, כי הורדת מדי הרבה.אני חייב לומר שזה נראה לא משהו
אני חושב שזה לא הכרחי להוריד, בפרט שיש נקודה אחרי הא' וזה נראה מוזר. אבל זו רק דעתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים