אני חושבת שבעתיד הקרוב מאד הביקוש יגדל בכמה רמות.
כך שמי שהיום הוא תלתיסט- יהיה לו מענה רחב, עם נסיון של כמה שנים.
די על סמך עובדות שאני רואה בשטח.על סמך מה את סוברת שבעתיד הקרוב הביקוש יגדל?
התשובה היא הרבה הרבה ושוב הרבה.1. האם יש בכלל ביקוש להדמיות בלבד מעבר לעבודות עיצוב ואדריכלות? וכמה צריך לעבוד בשביל לקבל עבודות? (אני לא בנויה ואין לי זמן להשקיע בפרסומים ושיווק וכדו')
לשימוש אישי- סקצאפ.2. איזה תוכנה ממליצים לי ללמוד במקרה שאני רוצה רק לשימושי הפרטי? ,
ואיזו במקרה ואני מחליטה ללמוד לעומק כעבודה נוספת?
את מתכוונת לכל אזור בארץ?התשובה היא הרבה הרבה ושוב הרבה.
-
קופצת על האשכול-
אני אדריכלית ומעצבת פנים ומעוניינת ללמוד תוכנת תלת מימד פשוטה וידידותית בשביל לעזור לי בתכנון (במיוחד בדירות של 2 קומות , מטבחים וכדו)
חשבתי אם אני כבר משקיעה ולומדת, אולי ללמוד כבר לעומק ושתהיה לי אופציה נוספת להכנסה .
שאלותי הן-
1. האם יש בכלל ביקוש להדמיות בלבד מעבר לעבודות עיצוב ואדריכלות? וכמה צריך לעבוד בשביל לקבל עבודות? (אני לא בנויה ואין לי זמן להשקיע בפרסומים ושיווק וכדו')
2. איזה תוכנה ממליצים לי ללמוד במקרה שאני רוצה רק לשימושי הפרטי? ,
ואיזו במקרה ואני מחליטה ללמוד לעומק כעבודה נוספת?
3. איפה כדאי ללמוד?
סליחה על האריכות
ותודה מראש...
אשמח לשמוע.כל נושא ההדפסה התלת מיימדית ועוד
אשמח לשתף אותך אם זה מעניין אותך בפרטי
גם אני ממליצה על הקורס של משה שמשאני ממליצה על סקצ'אפ עם ויריי,
את סקצ'אפ לא מסובך ללמוד לבד עם קצת הדרכות או עם ספרים כדי להמחיש ללקוחות זה יכול להספיק,כן כדאי להשקיע בלימוד כי כשלומדים איך לעבוד נכון עם התוכנה חוסכים מלא זמן.
והויריי מקפיץ את ההדמיות לרמה אחרת לחלוטין, יש קורס אונליין של משה שמש, נראה לי מקצועי מאד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים